Ciągłe problemy z silnikiem RP
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
a czujnik hallla ???? co z nim ???? podcisnienie ci działa na aparacie bo może spadło wewnątrz cięgno i nie działa przyspieszacz zapłonu i chyba to by było to tak myslę a sp[otkałem się nie dawno z problemem podcisninia własnie w RP przez rurke dmuchnij parę razy do podcisnienia zobacz co się dzieje czy wogóle się poruszak44761 pisze:palec wraz z kopułką,
Ostatnio zmieniony ndz kwie 01, 2007 22:25 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do tego ustawienia mernikiem TPS to po opisie zamieszczonym na ramach forum było u mnie po ustawieni co do wartości do dupy
musiałem ustawić na oko, ucho na czuja i było dopiero idealnie. Niczym jak zapłon w maluchu. Stary dobry sposób. Obroty i praca silnika super.
Ale to nie pomogło nadal i miałem cały czas podobny problem jak tu kolega pisze ..wymieniłem mase rzeczy, świece, podciśnienie itp
Teraz zmieniłem sonde i jest gitara!
Niestety jedna z droższych rzeczy ale niestety trzeba było.
Mój rp jeździ ..widze znaczną róźnice ot co!
musiałem ustawić na oko, ucho na czuja i było dopiero idealnie. Niczym jak zapłon w maluchu. Stary dobry sposób. Obroty i praca silnika super.
Ale to nie pomogło nadal i miałem cały czas podobny problem jak tu kolega pisze ..wymieniłem mase rzeczy, świece, podciśnienie itp
Teraz zmieniłem sonde i jest gitara!
Niestety jedna z droższych rzeczy ale niestety trzeba było.
Mój rp jeździ ..widze znaczną róźnice ot co!