GOLF II 1,8 automat szybkie pytanie!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
raf1al
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
GOLF II 1,8 automat szybkie pytanie!
Jako ze mój Golf z Niemiec przyjechał na sportowych sprężynach i chciałem włożyć mu seryjne to mam problem z dopasowaniem przednich springów! kupiłem nowe podobno do 1.8 ale siada na nich prawie tak samo jak na sportowych różnica tylko 2cm miedzy nimi po założeniu w wysokości auta! może ktoś ma na sprzedaż springi od 1.8 z automatem ogłoszenie dałem na giełdzie! A może amory gazowe pomogą??
-
raf1al
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
mam takie i takie ale seryjne prawie nowe stan idealny wiec zdemontowane bo na seryjnym siedzi prawie jak na sportowym -40 różnica to 2cm a porównywałem z golfem innym to jest różnica wysokości znaczna, mój miał niby seryjne i w tamtym seria była! myślę ze porostu sprężyny są do lżejszych silników lub 1,8 z manualem!sas_gti pisze:no zaraz zaraz ale przed chwila mówiłes zeraf1al pisze:obecnie sportowato masz obecnie jakie w koncu?raf1al pisze:kupiłem nowe podobno do 1.8 ale siada na nich prawie tak samo jak na sportowych
PS te kayaby sprawdzilem po numerze i sa to zwykle seryjne olejówki takze to nie tu jest problem
jeszcze podam numer sprężyn LS4095005 to sa te nowe seryjne co kupiłem nie sportowe!!