Co zrobic z dzwoniaca rejstracja ???
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Co zrobic z dzwoniaca rejstracja ???
Siemka chłopaki powiedzcie mi co zrobic zeby tylna rejstracja na klapie mi nie dzwoniła. Prosze o porady profesjonalne i sprawdzone. Mam dzisiaj wolne popołudnie wiec chciałbym sie za to zabrac Bo strasznie mnie denerwuje jak tak rejstracja całą brzeczy ;/ Pozdrooo i z góry dzieki
ja podłożyłem pod podkładkę starą dętkę rowerową,przykręciłem i problem znikną
to może przytnij i przykręć dętkę na szerokość tablicy(czyli po obu końcach), a nie na długość jak ja ...
to może przytnij i przykręć dętkę na szerokość tablicy(czyli po obu końcach), a nie na długość jak ja ...
Ostatnio zmieniony sob mar 31, 2007 15:10 przez ledman, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
mi to pomoglo na pol roku.ja podkladalem wszystko gapki itp zawsze po czasie dzwonila.jesli masz ramke to chyba na dluzsza mete nic nie zrobisz.ja cuda robilm i tak zadzwonila.pozostaje wywalic ramke i sama tablice zamocowac.nieladnie ale skutecznebongo pisze:dwóch dawek zwykłego silikonu bo tablice.Pomogło.
piotr2 pisze:mi to pomoglo na pol roku.ja podkladalem wszystko gapki itp zawsze po czasie dzwonila.jesli masz ramke to chyba na dluzsza mete nic nie zrobisz.ja cuda robilm i tak zadzwonila.pozostaje wywalic ramke i sama tablice zamocowac.nieladnie ale skutecznebongo pisze:dwóch dawek zwykłego silikonu bo tablice.Pomogło.
Zobacze co da sie zrobic jak nic nie pomoze to wywale ramke :D
potwierdzam, działa równiez u mnieJa nakleiłem paski uszczelek do uszczelniania okien od wew. strony (ramki) rejstracji i mam spokój
[ Dodano: Nie Kwi 01, 2007 01:39 ]
patent Chmiela
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- barteKKK03
- V.I.P.