w moim mk2 wisi na kablach takie male urzadzonko ale ma jeszcze wyjscia chyba podcisnieniowe i nic nie jest podlaczone wydaje mi sie ze to od MFA ale gdzie to podpiac
dodatkowo spalanie pokazuje zawsze powyzej 20l/km obojetnie czy benzyna czy gaz
jesli ktos wie co z tym zrobic prosze o pomoc jakies schematy linki cokolwiek
jest tam tez srubka do regulacji tylko czego
Czy ta czesc jest do MFA?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy ta czesc jest do MFA?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt mar 30, 2007 13:14 przez torox, łącznie zmieniany 1 raz.
vw-torox-vw
- piotrek1313
- Użytkownik

- Paweł Marek
- V.I.P.

Nie za bardzo pomogę, ale zajrzałem do ETKI i jest tak jak piszesz. Wpina się w wężyk idący do aparatu zapłonowego, ale gdzie elektrycznie to niemam pojęcia.
[ Dodano: Pią Mar 30, 2007 7:52 pm ]
Może to coś się zepesuło, może tam jakaś membranka jest która pękła i silnik dostawał lewe powietrze. Dlatego ktoś to odłączył
[ Dodano: Pią Mar 30, 2007 7:52 pm ]
Może to coś się zepesuło, może tam jakaś membranka jest która pękła i silnik dostawał lewe powietrze. Dlatego ktoś to odłączył
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
dzieki troszke mi pomogliscie ,tak jak pisalem elektrycznie to to urzadzonko jest podlaczone no i rozumiem ze jeden koniec trzeba podlaczyc do podcisnienia aparatu zaplonowego a drugi gdzie? czy moze w szereg go wpiac albo zastosowac akis trójnik i jeszcze gdzies dodatkowo? moze ma ktos jakis schemat podlaczania podcisnien
pozdrawiam
pozdrawiam
vw-torox-vw