strumienica w abf'ie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
strumienica w abf'ie
witam
mam pytanko jak jest ze strumienica zamiast kata w abf czy silnik dobrze sie sprawuje czy tez moga byc jakies klopoty.
mam pytanko jak jest ze strumienica zamiast kata w abf czy silnik dobrze sie sprawuje czy tez moga byc jakies klopoty.
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Silnik sprawuje sie tak jak bez katalizatora.
Strumienica nic Ci nie da, więc lepiej po prosty rurę zwykłą wrzucić jeżeli koniecznie chcesz się pozbywać katalizatora.
Problem polega tylko na tym, że w ABF-e masz sondę w katalizatorze.
Strumienica nic Ci nie da, więc lepiej po prosty rurę zwykłą wrzucić jeżeli koniecznie chcesz się pozbywać katalizatora.
Problem polega tylko na tym, że w ABF-e masz sondę w katalizatorze.
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04
- piotrek1313
- Użytkownik
A kata masz sprawnego? Bo jak tak to nie wyszukuj problemow tylko jezdzij A jak masz kata padaczke to albo go wybebesz (najszybsza i nic nie kosztujaca opcja), albo wspawaj rure w srodek, tylko ze wtedy dochodzi problem tak jak kolego wyzej opisal - trzeba sonde przeniesc przed kata, czyki dochodza koszty spawania.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- piotrek1313
- Użytkownik
oczywiście ze w abfie sonda jest w kacie - dlatego go nie wypróźniłem jak dwa tygodnie temu bylismy z cowboyem u tłumikarza z takimi samymi zamiarami. u niego wycieli u mnie popukali sie w czoło. Tomek, a u ciebie został wydech z absa czy tez przerzucaliscie?
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.