Problem z drazkiem zmiany biegow. Mam tylko 3 i 4:/
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z drazkiem zmiany biegow. Mam tylko 3 i 4:/
Dzis pojawil sie problem. Kolezanka polozyla sie troche na drazku:P:P i cos sie z nim stalo - lata na wszystkie strony , wchodzi mi tylko trojka i czworka (chyba). wsteczny ani inne nie chca wejsc. jakas sprezyna sie tam urwala czy cos???? mia lktos podobny problem??nie moge zlokalizowac co tam sie moglo rozwalic... z gory dzieki za pomoc
[ Dodano: 29 Mar 2007 23:02 ]
Moze to wina takiego plastikuktory tam podobno jest wazny??
[ Dodano: 29 Mar 2007 23:02 ]
Moze to wina takiego plastikuktory tam podobno jest wazny??
Re: Problem z drazkiem zmiany biegow. Mam tylko 3 i 4:/
Fugi pisze:Kolezanka polozyla sie troche na drazku
może pękło plastikowe "jabłko" , albo cięgło wypięte lub pęknięteFugi pisze:wchodzi mi tylko trojka i czworka (chyba). wsteczny ani inne nie chca wejsc.
z kolezanka czy z biegami ?Fugi pisze:mia lktos podobny problem??
u nas koleżanki kładą się na siedzeniach, nie na wajchach od biegów
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
Fugi pisze:Kolezanka polozyla sie troche na drazku:P:P
Jak zdejmiesz mieszek i widzisz taki drag co idzie w kierunku silnika, zobacz czy jest dobrze polaczony do drazka, czy sie taki bilay plastik nie ulamal. Ten drazek musi sie przechylac na lewo i prawo i do przod i do tylu.
Nastepnym razem zapros kolezanke na tyl
thx za +Fugi pisze:Z tylu tez byla , z tym ze mam tylko 3 i 4 kapnalem sie jak odjezdzalem dopiero. dzieki i pozdrawiam
a przy okazji ...
nie ważne są uszkodzenia w aucie ważne są te inne sprawy
ja kiedyś wjechałem po ciemku na ścęty pień drzewa i auto zawisło na silniku
i ani do przodu ani do tyłu ...
a ja spychałem z pieńka, jak zepchnąłem to auto na wstecznym tyłem siekło z deczka w drzewo
ale oboje byliśmy z tego zadowoleni
pozdrawiam
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN