Jak w temacie. Mozecie mi powiedziec czy to normalne, ze po przejechaniu 10 km, po ztgaszeniu samochodu wiatrak chodzi jeszcze przez nastepne 10 minut :/
Pozdr
Mathi
dlugo chodzacy wiatrtak od chlodnicy po zgaszeniu samochodu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dlugo chodzacy wiatrtak od chlodnicy po zgaszeniu samochodu
Pozdrawiam,
Mathi
:satan: Golf II 1,6 BoStOn, Automat :okej:
Golf III, 1,9 TDi, Automat - juz nieaktualne - koszt samochodu 10000, koszt naprawy 5000 - oddałem auto do miłych Panów w komisie z podziękowaniem, ze mi taki zlom sprzedali
Mathi
:satan: Golf II 1,6 BoStOn, Automat :okej:
Golf III, 1,9 TDi, Automat - juz nieaktualne - koszt samochodu 10000, koszt naprawy 5000 - oddałem auto do miłych Panów w komisie z podziękowaniem, ze mi taki zlom sprzedali
- j_jasiu
- Ma gadane
- Kontakt:
No i może są jakieś kłopoty z termostatem.Hoover pisze:moze trzeba sprawdzic czujnik temp. silnika???
Pozdrawiam
Jasiu II
Kiedyś Mk II 1.6 MADISON i JETTA II 1.8 GT Opel Astra kombi 1.6 16V
Nissan Primera Kombi 2.0 TD
Teraz
Opel Vectra C Caravan 150 KM oraz BMW 316 compact (żony)
Volkswagen Golf GTI Klub Polska #104
Jasiu II
Kiedyś Mk II 1.6 MADISON i JETTA II 1.8 GT Opel Astra kombi 1.6 16V
Nissan Primera Kombi 2.0 TD
Teraz
Opel Vectra C Caravan 150 KM oraz BMW 316 compact (żony)
Volkswagen Golf GTI Klub Polska #104
Termostat akurat nie powienien miec nic do tego(jeśli chodzi o 10 min na postoju).
Moze powinienes wyciagnąć chłodnice i ją odkamienić.
Tej zimy byłem zmuszony wyciągnąć chłodnice i wyleciało z niej tyle kamienia że w dłoni by mi sie nie zmieściło, a gdy prędzej wymieniałem sam płyn to ani jednego kamyszka. No i w końcu mi sie nie przegrzewa.
Moze powinienes wyciagnąć chłodnice i ją odkamienić.
Tej zimy byłem zmuszony wyciągnąć chłodnice i wyleciało z niej tyle kamienia że w dłoni by mi sie nie zmieściło, a gdy prędzej wymieniałem sam płyn to ani jednego kamyszka. No i w końcu mi sie nie przegrzewa.