Tapicerka z MK3 do MK2 z wersji 3D Czy to będzie pasować ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tomciup
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Tapicerka z MK3 do MK2 z wersji 3D Czy to będzie pasować ?
Chce wymienic cały środek golfa MK2 a wstawić cały MK3. Fotele kubełkowe z GTI czy będą miały takie same uchwyty płozy prowadzące, tylna kanapa czy zatrzaski bedą pasowały bo z mocowaniem to nie ma problemu zrobić nowe, a najważniejsze obicie drzwi czy tapicerka drzwi z MK3 podejdzie do MK2. CZy ktoś wie, próbował? Prosze o wskazówki 
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
- jeta2003
- Użytkownik

- Kontakt:
pogadaj z semiankiem on wstawial deske rozdzielcza od MK3 do swojego MK2
by semianek-seledynowa funia
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=82859 swietnie mu to wyszlo ja bede kombinowal pod koniec wakacji deske od polo powyzej 96r lub od cordoby. chcialbym od czworki golfa ale za drogie jeszcze sa
by semianek-seledynowa funia
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=82859 swietnie mu to wyszlo ja bede kombinowal pod koniec wakacji deske od polo powyzej 96r lub od cordoby. chcialbym od czworki golfa ale za drogie jeszcze sa
- Kowal_
- płk Gleba

- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Przystosowanie foteli przednich to nie jest duzy problem. Wiąże się z przespawaniem szyn. Tylna kanapa pasuje idealnie jeśli chodzi o ucha, które sie przykręca, nie wiem jak jest z tymi zaczepami do odchylania kanapy.
Deska - jest troszkę kombinowania. Poszukaj tematów z tym związanych, pare osób przerabiało, opisywało jak nawiew przystosować itd.
Jeśli chodzi o tapicerke - chyba KamilW robił to - dużo kombinowania jest z tym.
Deska - jest troszkę kombinowania. Poszukaj tematów z tym związanych, pare osób przerabiało, opisywało jak nawiew przystosować itd.
Jeśli chodzi o tapicerke - chyba KamilW robił to - dużo kombinowania jest z tym.
330KM/450Nm