Czy w kazdym VW Golfie jest podświetlany schowek?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy w kazdym VW Golfie jest podświetlany schowek?
jak w temacie? bo nie swieci mi sie zadna lampka w schowku, mozliwe ze spalila si zaróweczka czy ze wogule nie mam tam swiatełka?
Ostatnio zmieniony ndz mar 25, 2007 22:04 przez gawraf, łącznie zmieniany 1 raz.
zycie to sa chwile chwile, tak ulotne jak motyle...
Wyjmowałem popielniczkę, ale po dobroci plastikowa zaślepka nie chciała mi wyskoczyć by odsłonić swoje wnętrzności....miś fazi pisze: żarówka jest dostępna po wyjęciu popielniczki
W tygodniu pokombinuję ze śrubokretem - może nic nie połamię
Dzięki za rady, jak się dostanę do żaróweczki, to dam zanć czy się przepaliła czy po prostu jej nie było....
Ostatnio zmieniony ndz mar 25, 2007 20:35 przez Jaceklo, łącznie zmieniany 1 raz.
- KoguT
- I am the Stig
- Auto: VW Golf MK4 Cabrio
- Silnik: ABF
- Kontakt:
kolego do lampki z popielniczki nie dostaniesz sie od frontu...
pod tym przezroczystym plastkiem jest czary plastik obudowy popielniczki...
zeby dostac sie do zarowki mosisz odkrecic regulacje nawiewow, z całym mocowaniem popielniczki i
od srodka jest dojscie do teg zaroweczki...
i mozna ja dostac jedynie w ASO jest to czesc zespopina z czyms tam(takim gownianym plastikiem) tak samo zrobiona jest zarowka do
podswietlenia zapalniczki...
mi spalila sie od pokretel nawiewow i mosialem wymienic...
jak zobaczylem tamte od popielniczki i zapalniczki to dalem sobie spokoj z wymianą(tez byly spalone)
i wymienilem tylko od pokretel nawiewow...
pod tym przezroczystym plastkiem jest czary plastik obudowy popielniczki...
zeby dostac sie do zarowki mosisz odkrecic regulacje nawiewow, z całym mocowaniem popielniczki i
od srodka jest dojscie do teg zaroweczki...
i mozna ja dostac jedynie w ASO jest to czesc zespopina z czyms tam(takim gownianym plastikiem) tak samo zrobiona jest zarowka do
podswietlenia zapalniczki...
mi spalila sie od pokretel nawiewow i mosialem wymienic...
jak zobaczylem tamte od popielniczki i zapalniczki to dalem sobie spokoj z wymianą(tez byly spalone)
i wymienilem tylko od pokretel nawiewow...
- pusty
- Użytkownik
- Kontakt:
trzeba wszystko wyjąc i zrobić na wierzchu nie ma z tym większych problemów trzeba tylko kupić żarówke bo pewnie jest przepalona, albo nie taka jak powinna być jak w moim przypadku, tak samo jest z podświelteniem konsoli środkowej
4 x 4-- 4 FUN, 4 PROTECTION, 4 SWANK....
STR. 6->wykres, 10->fmic, 11->cięty zderzak, 13->nowe TURBO
a wszystko jest tutaj ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=226102
STR. 6->wykres, 10->fmic, 11->cięty zderzak, 13->nowe TURBO
a wszystko jest tutaj ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=226102