[B3] Nowe poduszki a dziwne objawy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
[B3] Nowe poduszki a dziwne objawy
witam.Dwa tygodnie temu zalozylem nowe poduszki amorow razem z lozyskami i dzisiaj patrzylem a one wygladaja jak do wymiany.Podniosly sie i zrobila sie luka ponad centymetr a na dodatek jak naciskam przod i trzymam palca na trzonku amora to czuje ewidentnie luz i jakby dobijala.Zaznaczam ze ma sportowe amory i sprezyny ,no ale to tak dalo by rady tym poduszkom???????????Co mam zrobic albo na jakie wymienic zeby zaraz nie siadly.Teraz kupilem za 35zl sztuke moze to jakies badziewie.POMOCY.
Ostatnio zmieniony ndz mar 25, 2007 12:05 przez darek i jadzka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam też miałem taką sytuacje w mk2 po tygodniu tez mi poduszke wysadziło wyglądała jak by niebyła wymieniana od nowości, i też niewiem od czego a niby były dobre jakościowo ( febi)latałem na zawieszku -60 i po tej sytuacji zmieniłem na zawieszko od gti i miałem spokój . na allegro kiedyś były jakieś wzmocnione chyba JOM , kosztowały cos koło 130 zł za komplecik ale sie wtedy nie skusiłem a teraz sam musze sie nimi zainteresowac bo zmieniłem autko i tez latam nisko i pokazują sie już luzy na poduchach.! Jak znajde to dam znać