Lampy tył
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Lampy tył
siema dziś założyłem na tył nowe lapmki niechciało mi się czekać do jutra i mam pytanko nie zwróciłem na to uwagi ale w pewnie starych lampach tez to było że na samym dole mamy 3 żarówki od postojowych i stopu . u mnie świecą się tylko dwie środkowa na postojowych i z zewnetrznej strony obu lamp po wcisnieciu hamulca . I teraz pytanie po co sa te dodatkowe żarówki po obu wenetrznych stronach lamp skoro do niczego sie nie przydają chyba że przynajmniej u mnie tak jest . Dajcie znać o co w tym może chodzic . Siemka

- prezesik25
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.

W Polsce może świecić tylko jedna zgodnie z przepisami, nie pamiętam która, chyba lewa. W Angli po drugiej stronie. Więc producent daje do obydwu żeby sie nie rozdrabniać
Ostatnio zmieniony pt mar 23, 2007 21:07 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.

Przecież tak nie wolno w PL, po co się narażać. Oczywiście można pociągnąć kabel plusowy od lewej do prawej lampy wzdłuż wiązki za pasem tylnim. Jeden, bo masa już jest na stałe podłączona
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
jak w PL tak nie można to dlaczego fabrycznie polonez miał 2 przeciwmgielne????, przepis mówi, że jedno po lewej musi być ale mogą być 2 symetryczniePaweł Marek pisze:Przecież tak nie wolno w PL, po co się narażać. Oczywiście można pociągnąć kabel plusowy od lewej do prawej lampy wzdłuż wiązki za pasem tylnim. Jeden, bo masa już jest na stałe podłączona