...a w miejscu za głośnikiem możesz przykleić kawałek maty APP. Tak jest największe ciśnienie wiec nie zaszkodzi . Jeszcze pare fotek poglądowych... Powodzenia w pracach. Ja też mam nowy klocek - montaż w weekend .
Pozdr .
...do moich PB też plastelinę dawali ale też nie wiem w jakim celu...
Zakrycie otworów technologicznych
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Kiler, A jaka matę Ty przykleiles za głośnik? Twarda czy miekka? Do weekendu juz nie zdaze zamowic takiej maty A jak dam podwojna warstwe tasmy dekarskiej za glosnikiem to bedzie ok?
Klikajac w Twoj link myslalem ze sie podbuduje i bardziej zmotywuje do pracy, ale jak przewinalem stronke do konca to az sie przerazilem Jak to wszystko rozebrac i poskladac zeby nic nie stukalo i nie peklo Nie mam zielonego pojecia Ale odwaliles kawal dobrej roboty! Ja niestety nie mam dobrych warunkow w moim "garazu" dlatego czekam na dobra pogode. Nie lubie pracowac przy sztucznym swietle. Nie ma to jak praca na sloneczku Wszystko idealnie widac. Zdejmowanie podsufitki i naprawe szyberdachu mam juz za soba wiec z tym tez chyba sobie poradze. Pozyjemy....zobaczymy....
[ Dodano: 22 Mar 2007 11:31 ]
ulepie sobie "chlipka" z tej plasteliny i juz pozdrawiam i powodzenia!!!
Klikajac w Twoj link myslalem ze sie podbuduje i bardziej zmotywuje do pracy, ale jak przewinalem stronke do konca to az sie przerazilem Jak to wszystko rozebrac i poskladac zeby nic nie stukalo i nie peklo Nie mam zielonego pojecia Ale odwaliles kawal dobrej roboty! Ja niestety nie mam dobrych warunkow w moim "garazu" dlatego czekam na dobra pogode. Nie lubie pracowac przy sztucznym swietle. Nie ma to jak praca na sloneczku Wszystko idealnie widac. Zdejmowanie podsufitki i naprawe szyberdachu mam juz za soba wiec z tym tez chyba sobie poradze. Pozyjemy....zobaczymy....
Jeju jeju , to nie moja instalka, to tylko tak Ci poglądowo dałem, robota z innego forum, żebyś miał się na czym kierować. Co do maty - podwójnie taśmy to też stosowany sposób, w każdym razie najbardziej w tym temacie pieścimy okolice głośnika. Co do rozbierania - jak masz pytania co do poszczególnych elementów - pisz, ale nie powinieneś być przerażony. Kumaty jesteś, po pytaniach widać, że chcesz to dobrze zrobić więc będzie git. Też szyber robiłem i 100 razy bardziej wole przeciągać kable . Zaczepów nie połamiesz jak będziesz wiedział co gdzie trzyma. Osłony progów lekko do góry ciągniesz i po sprawie. Naprawdę, nie ma się czym martwic.Halik82 pisze:Kiler, A jaka matę Ty przykleiles za głośnik? Twarda czy miekka? Do weekendu juz nie zdaze zamowic takiej maty A jak dam podwojna warstwe tasmy dekarskiej za glosnikiem to bedzie ok?
Klikajac w Twoj link myslalem ze sie podbuduje i bardziej zmotywuje do pracy, ale jak przewinalem stronke do konca to az sie przerazilem Jak to wszystko rozebrac i poskladac zeby nic nie stukalo i nie peklo Nie mam zielonego pojecia Ale odwaliles kawal dobrej roboty!
Pozdr .
:bylo: :bajer:
hehe, z taka ciekawoscia czytalem ta stronke, ze nie zauwazylem ze to nie Twoj opis W sumie to na poczatku sie zastanawialem dlaczego mitsubishi a nie golfik ale pozniej jakos o tym zapomnialem. Bolndyn ze mnie
Jesli chodzi o podsyfitke to to jest rzeznia U szwagra w oplu zdejmowalem i trwa to 10 minut, a w golfie skomplikowli to maksymalnie. Ale jakos sie zrobilo i szyber dziala, choc nie ma okazji go urzyc
Jesli chodzi o podsyfitke to to jest rzeznia U szwagra w oplu zdejmowalem i trwa to 10 minut, a w golfie skomplikowli to maksymalnie. Ale jakos sie zrobilo i szyber dziala, choc nie ma okazji go urzyc