kto z was ma żarówki hella blue light w h1-h1??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
kto z was ma żarówki hella blue light w h1-h1??
jak w temacie. lepiej świecą niz zwykłe halogenowe +50%? policja się nie czepia?
nowe świerze fotki wnętrza - radio,vento tunel,zegary, nakładki alu od audi tt, polerka wydechu
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1986712#1986712
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1986712#1986712
Ja mam mocniejsze żarówki, tyle że nie Hella a Osram Silverstar +50% i nie miałem jeszcze doczynienia z policją z tego powodu, w końcu to dalej 55W tak jak seria tyle że świecą jaśniej no i co za tym idzie lepsze pole widzenia.
Był: Golf III, Oldschool'owa Corsa A przedlift i przez chwile Golf II na wąskim
Obecnie: Grand Espace
SPRZEDAM: SCHOWEK POD AIRBAG I HELLA SILVER MAGIC
Obecnie: Grand Espace
SPRZEDAM: SCHOWEK POD AIRBAG I HELLA SILVER MAGIC
- gtibodek
- szybki i wściekły
- Kontakt:
mam takie do sprzedania nightguide h1 2 sztuki świecą fajnie ale myślę,że do tych żarówek trzebaby było gładkie szkła albo chociaż w bardzo dobrym stanie. Ja polecam Philipsa vision plus dają rade a dla tuningomaniaków visionblue. PozdrawiamJeszcze lepszy efekt jest z -------Żarówki PHILIPS NightGuide H1 3w1 sam stosuję ,wczesniej były +60% lec zNightGuide są nie do pobicia no chyba że xenon ale to inna bajka
- Kontakt:
i dobra cena jest. Ja mam je długo bo w poprzednim aucie też takie miałem i nie spaliły się naprawde cool. A jak masz dobre szkła to nightguide (mam do sprzedania dwie za 30 zł plus wysyłka)Elwis pisze:to sa naprawde godne polecenia żaróweczki posiadam takie same
Nisko,szeroko na bogato wiec zjedź mi z drogi szmato