jakich firm kupowac tarcze i klocki?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- t.krok
- ride low & slow
jakich firm kupowac tarcze i klocki?
jak w temacie.mam mk2 1,8 RP.za tydzien bede w polsce i bede wymienial przednie tarcze i klocki hamulcowe.mam tarcze nie wentylowne.czy moglby mi ktos polecic produkty o dobrym stosunku jakosc/cena?
p.s. szukalem na wyszukiwarce i nie znalazlem.
...ale moze ja sie nie znam.jak byl taki temat to prosze o linka.dziex
I j się podpinam do tematu bo i mnie czekaja zmiany na lepsze 
dzisiaj bylem w motoryzacyjnym i slyszalem rozmowe sprzedawczyni z klijentem ktory sie uparl na klocki Lucas'a ale po chwili babka namowila go na tansze (54 zl) tez niby "dobre", ale juz nie raz sie spotkalem ze ludzie chca klocki Lucas'a. co wy na nie?
dzisiaj bylem w motoryzacyjnym i slyszalem rozmowe sprzedawczyni z klijentem ktory sie uparl na klocki Lucas'a ale po chwili babka namowila go na tansze (54 zl) tez niby "dobre", ale juz nie raz sie spotkalem ze ludzie chca klocki Lucas'a. co wy na nie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
MZiobro
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
ja mialem lucasy....w porownaniu np do textara...super...fakt ze drozsze ale textar starczyl mi na niecaly rok a lucasy daly rade przez prawie 2 lata...a hamulce te same...Rek1n82 pisze:dzisiaj bylem w motoryzacyjnym i slyszalem rozmowe sprzedawczyni z klijentem ktory sie uparl na klocki Lucas'a ale po chwili babka namowila go na tansze (54 zl) tez niby "dobre", ale juz nie raz sie spotkalem ze ludzie chca klocki Lucas'a. co wy na nie?
[ Dodano: 19 Mar 2007 23:32 ]
tarcze-Brembo Max lub Ate nacinane do tego najlepiej ferodo ds 2000 lub ds 3000 lub EBC green stufft.krok pisze:jak w temacie.mam mk2 1,8 RP.za tydzien bede w polsce i bede wymienial przednie tarcze i klocki hamulcowe.mam tarcze nie wentylowne.czy moglby mi ktos polecic produkty o dobrym stosunku jakosc/cena?
jesli z klockow cos tanszego to ferodo premium lub lucas....
- Fabian LDZ
- _

- Kontakt:
-
KONDZIO222
- Użytkownik

- Kontakt:
Jakiś czas temu chciałem zmienić tarcze oraz klocki więc po informacjach z forum poszedłem po Tarcze Brembo i klocki Ferodo , facet bardzo się zdziwił i zapytał jaką mam pojemność silnika że kupuję rzeczy z górnej półki jak usłyszał że 1,6 to pojawił się śmiech na jego twarzy.
Powiedział że do takiej pojemności nie są potrzebne produkty tych firm. Ja jednak uważam że warto dołożyć i kupić coś dobrego.
Pozdrawiam
Powiedział że do takiej pojemności nie są potrzebne produkty tych firm. Ja jednak uważam że warto dołożyć i kupić coś dobrego.
Pozdrawiam
- Fabian LDZ
- _

- Kontakt: