[mk1] Czy pasuja zderzaki od USA
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- sworcjusz_kg
- "Rabbit is in my mind"
- Kontakt:
[mk1] Czy pasuja zderzaki od USA
Witam,
Moge kupic zdesie od USA tylko sie zastanawiam czy jest to ta sama szerokosc? wie ktos cos na ten temat?
Tak wyglada zderzak. Mam pytanie bo w wersji usa kierunki sa w grilu. Jesli bym zakladal ten zderzak to gdzie mam umiescic kierunki ?
Moge kupic zdesie od USA tylko sie zastanawiam czy jest to ta sama szerokosc? wie ktos cos na ten temat?
Tak wyglada zderzak. Mam pytanie bo w wersji usa kierunki sa w grilu. Jesli bym zakladal ten zderzak to gdzie mam umiescic kierunki ?
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt :D:D:D
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
zderzaki pasują na normalne mocowania, nic nie trzeba przerabiać. ja bym założył, faje są. a z kierunkami zawsze można coś wykombonować. btw - w amerykańskiej wersji chyba nie ma kierunków grillu, są tylko te po bokach (razem z obrysówkami). tak mi się przynajmniej wydaje.
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
A no tak teraz widac ze troche grubsze ja dokladnie sie przyjzalem,ale tez bedzie kozak,malo kto to mabialko1991 pisze:kkkubek, to nie są te zdesie o których myslisz, tamto byly europejskie starego typu, amerykanskie sa takie grube, zreszto jak sie przyjrzysz lepiej to widac, ele też sa fajne
NORD-VAG.PL
- sworcjusz_kg
- "Rabbit is in my mind"
- Kontakt:
m3tal, wiem ze kierunki sa z boku tylko nie wiedzialem jak to opisac wiec napisalem ze sa w grilu
Dobra to dzieki za info bede bral te zderzaki.
PS. Teraz to i ja zauwazylem ze te ktore kupuje sa szersze, wiec mysle ze oryginalne USA Pozdrawiam
Dobra to dzieki za info bede bral te zderzaki.
PS. Teraz to i ja zauwazylem ze te ktore kupuje sa szersze, wiec mysle ze oryginalne USA Pozdrawiam
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt :D:D:D
- sworcjusz_kg
- "Rabbit is in my mind"
- Kontakt:
- sworcjusz_kg
- "Rabbit is in my mind"
- Kontakt: