W koncu !!!!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
W koncu !!!!
..w koncu kupilem sobie radyjko. nie jest to moze jakies cudo ale mnie sie podoba. jest to SONY X-PLOD CDX-S2000C (jeszcze na gwarancji)....chcialbym poznac wasze opinie na temat tego radja.
parametry :
RDS
Moc: 4x50 Wat (S-MOSFET)
Zmienne podświetlenie bursztynowe/zielone
Odczyt płyt CD-R/RW
CD-Text
EQ3
Pre-out x1
S-Drive
Wyświetlacz segmentowy
Wejście na joystick
zalaczam fotke :
parametry :
RDS
Moc: 4x50 Wat (S-MOSFET)
Zmienne podświetlenie bursztynowe/zielone
Odczyt płyt CD-R/RW
CD-Text
EQ3
Pre-out x1
S-Drive
Wyświetlacz segmentowy
Wejście na joystick
zalaczam fotke :
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Brzmienie jednostek X-plode jest miom zdaniem poniżej krytyki. Jakość wbudowanej końcówki jeszcze gorsza. Nie wiem jak twój egzempaż bedzie się zachowywał ale zetknąłem się już z paroma x-plod w których bardzo szybko padł laser, nie mówiąc już o przeskakiwaniu. To tak z grubsza - największa wada to to brzmienie.
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
sony umie robić kamery (profesjonalne są najlepsze na świecie) tlewizory i takie tam. Ale w Car Audio dają ciała na całej lini. Poza tym prawda jest taka że takie "renomowane" firmy jak Pioneer, JVC, panasonic, kenwood itd. Nie potrafią robić w ogóle głośników. Dwóch pierwszych producentów robi dobre radia a poza tym: Car Audio powinny się zajmować specjalistyczne firmy. nie da się robić jednocześnie dobrych pralek, magnetowidów i sprzętu Car Audio. Przynajmniej nikomu się to jeszcze nie udało.
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)