witam pierwsz problem gdzie jest przekaznik grzania swiec nastepnie wymieniłem skrzynie automat w poprzednim samochodzie grał bez problemu u mnie po wymianie czsem nie przełączy na 4 bieg i piłuje go na 3 jak sie zatrzymam i wyłącze silnik i włącze znowu przez ok20 km jest ok i znowu to samo 3 i nic wiecej co jest
[ Dodano: 20 Mar 2007 02:04 ]
widze jestescie cieniasy potraficie odpisac jak brakuje komus powietrza w kole
[ Dodano: 20 Mar 2007 02:09 ]
albo zacznijcie dokładniej myć swoje samochody widze ciezko odpisac
automat i swiece
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Remigiusz78
- Ma gadane
- Kontakt:
Oj Ziomal. Nie wyzywaj forumowiczów!
Z całego twojego postu nie wynika jaki masz rocznik ani jaki masz typ silnika. Jeżeli uważasz że jesteśmy wróżkami, to się niestety mylisz.
Nie napisałeś również jakiego typu masz skrzynię, przydał by się kod i model.
Z całego twojego postu nie wynika jaki masz rocznik ani jaki masz typ silnika. Jeżeli uważasz że jesteśmy wróżkami, to się niestety mylisz.
Nie napisałeś również jakiego typu masz skrzynię, przydał by się kod i model.
Reballing układów BGA!
Naprawy konsol XBOX, PS3, laptopów oraz wszelkich urządzeń z układami BGA!
Naprawy konsol XBOX, PS3, laptopów oraz wszelkich urządzeń z układami BGA!
Re: automat i swiece
Słuchaj nie każdy siedzi 24h na forum i tylko odpisuje, wiekrzość szanownych forumowiczów w tych godz. juz śpi bo rano pracują ciężko.fabik99 pisze:witam pierwsz problem gdzie jest przekaznik grzania swiec nastepnie wymieniłem skrzynie automat w poprzednim samochodzie grał bez problemu u mnie po wymianie czsem nie przełączy na 4 bieg i piłuje go na 3 jak sie zatrzymam i wyłącze silnik i włącze znowu przez ok20 km jest ok i znowu to samo 3 i nic wiecej co jest
[ Dodano: 20 Mar 2007 02:04 ]
widze jestescie cieniasy potraficie odpisac jak brakuje komus powietrza w kole
[ Dodano: 20 Mar 2007 02:09 ]
albo zacznijcie dokładniej myć swoje samochody widze ciezko odpisac
Kiedys spotkałęm się z ty, że automat nie przełączał jak padł moduł skrzynia, a czesto tez się tak zadrza ze jak przepływka siada ponowne wyłączenie i odpalenie autka pomaga na chwilę. Podaj jaki masz silnik, rocznik, skrzynie a wtedy zadawaj pytania. Dokłądniej opisz objawy, od kiedy to masz i itd.
fabik99, jedz do serwisu, tam są ludzie, którzy za stosowną opłatą udzielą Ci szczegółowych informacji, jak również chętnie naprawią auto. Pomoc na forum jest za darmo i nikt nie ma obowiązku odpowiadać na Twoje pytania, a już na pewno nie natychmiast.
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB