Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
No tak bo tyle to ma nawet katalogowo podane chyba 13,7 sek o ile mnie pamieć nie myliHajmuś pisze:A powyzej tych 13 sekund to chyba twoj sie rozpedza
Hajmuś pisze:Panowie dziwie sie wam troszkeNie znacie auta a juz oceniacie
Otoz dla niedowiarkow a widze ze tylko tacy sa w miare mozliwosci nagram filmik
Kazdy bedzie mogl ocenic
a ja Ciebie rozumiem i sie zgadzam..sam mialem golfa mk1 1100 po generalce z tlokami z 1300 dlubnietym ukl.wydechowym, gaznikiem , i walkiem.....krecil sie super jak na 1100 i spokojnie objezdzalem nim seicento sporting ( o 2 dlugosci auta) oraz clio 1.5dci 65KM....tyle ze palil przy ostrej jezdzie 12-13l/100Hajmuś pisze:A wziales pod uwage zmiany ktore mogly i zaszly w silniku:) Bo widze ze nie i kto tu mowi o 70km, nie wiem ile ma teraz ale nie byl jeszcze na hamowni bo projekt wciaz trwa i bedzie trwac:) Tak jak mowie, filmik bedzie![]()
[ Dodano: 19 Mar 2007 17:51 ]
PS, ja na chwile obecna jeszcze nie zakladalem u mnie obrotomierza, ale z kumplem robimy rownolegle 2 identyczne auta i u niego obrotomierz 8tys zamyka bez problemu
zgadzam sie...70KM rowne jest 70KM przy nowych silnikach...ale wez silnik 70KM po dziadku ktory jezdzil po miescie i nie przekraczal 3000obr/min i wez auto takie samo ktore smigalo po trasie....niby moce jednakowe a jednak roznice beda odczuwalne na korzysc tego cio smigal po trasie....Pinhead pisze:Bo tu ludzie umieją liczyć. 70KM to 70KM, nie ma mocniejszych koni ani słabszych.
No to ja czekamz niecierpliwoscia na filmik i moze jeszcze przydalby sie jakis opis samochodu w dziale nasze auta oczywiscie jesli chcesz sie nim pochwalicHajmuś pisze:A po drugie ja nie naleze do tych co wieza w magnetyzery, strumienice i inne cuda tego typu:) Tak jak mowie jezeli masz jakies watpliwosci w osiagi tego auta krece krotki filmik i go ogladasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości