Niestety jedź na jakiś spot i posłuchaj u kogoś jak graja wygłuszone głośniki to zmienisz zdanieenter26 pisze:z tym wygłuszaniem to jest trochę roboty, a czy bez wygłuszania drzwi te helixy z samego radia zagrają jakos przyzwoicie?
co powinienem kupić ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Sub zostaje z basem niema problemu wzmacniacz ma wbudowaną zwrotnicę gra czysto i krótko ,i ma dosc mocy żeby mi głowę urwać.Ale co mi z tego jak z przodu dzwięk to dno. Dlatego pomału chcę to jakoś poprawić, zacznę od tych Helixów może do nich za jakiś czas dokupię wzmacniacz. Najbardziej mnie przeraża to wygłuszanie drzwi no i jak by nie było to dodatkowy koszt
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Dzięki za pomoc właśnie zalicytowałem te głosniki http://moto.allegro.pl/item173308862_he ... _watt.html
nad wytłumieniem jeszcze muszę się zastanowić (szkoda że nie znam nikogo kto ma wytłumione drzwi mógłbym sprawdzic czy jest to aż tak niezbędne) na razie mam nadzieję że same głośniki jakoś chociaż dostatecznie nagłośnią przód.
Jeszcze raz dzięki
nad wytłumieniem jeszcze muszę się zastanowić (szkoda że nie znam nikogo kto ma wytłumione drzwi mógłbym sprawdzic czy jest to aż tak niezbędne) na razie mam nadzieję że same głośniki jakoś chociaż dostatecznie nagłośnią przód.
Jeszcze raz dzięki
co powinienem kupić ?
nie chcialem zakladac nowego tematu wiec doczepiam sie do tego. mam takie pytanie co do radia sony cdx-s22. w parametrach radia pisze ze nie ma podczerwieni ale jest opcjonalny do tego radia pilot sony rmx114. wiec chcialem zapytac czy to radio faktycznie bedzie dzialalo na pilocie czy tez nie?. moze ktos juz mial te radio. dzieki z gory. niech kazdy sie wypowie na to jak ktos cos wie
Re: co powinienem kupić ?
macko8 pisze:nie chcialem zakladac nowego tematu wiec doczepiam sie do tego. mam takie pytanie co do radia sony cdx-s22. w parametrach radia pisze ze nie ma podczerwieni ale jest opcjonalny do tego radia pilot sony rmx114. wiec chcialem zapytac czy to radio faktycznie bedzie dzialalo na pilocie czy tez nie?. moze ktos juz mial te radio. dzieki z gory. niech kazdy sie wypowie na to jak ktos cos wie
to radio niestety nie ma obsługi na pilota bezprzewodowego
Kupie: Głośniki do półki jajka 6x9"
Głośniki do drzwi 16cm
szerokie zderzaki
siedzenia mk3
drzwi mk2 bez żagli oraz grill mk2 na dwa światła bez znaczka.
Głośniki do drzwi 16cm
szerokie zderzaki
siedzenia mk3
co powinienem kupić ?
ale widzialem aukcje z tym ze radiem i pilotem wiec nie wiem czy sprzedawali to tak od parady czy faktycznie to dzialalo
Re: co powinienem kupić ?
macko8 pisze:ale widzialem aukcje z tym ze radiem i pilotem wiec nie wiem czy sprzedawali to tak od parady czy faktycznie to dzialalo
Wiesz co teraz to już Ciężko mi coś stwierdzić.. Ja kupowałem to radio pare lat temu nowe w sklepie rtv i agd. W zestawie nie było pilota, lecz na ceneo i innych portalach teraz wyczytałem, że radio posiada sterowanie na pilot.
Kupie: Głośniki do półki jajka 6x9"
Głośniki do drzwi 16cm
szerokie zderzaki
siedzenia mk3
Głośniki do drzwi 16cm
szerokie zderzaki
siedzenia mk3
co powinienem kupić ?
no ale jesli tak pisza to 1.gdzie jest ta podczerwien w radiu prawy dolny rog? na ceneo pisze ze jest pilot ale podczerwieni nie wiec o co im chodzi, a 2.czy komus dzialalo to na pilocie?