Pedał powoli opada i powietrze w przewodach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Pedał powoli opada i powietrze w przewodach
Temat - rzeka, ale prosze o głosy.
Hamulec opada kiedy się trzyma jednostajnie noge na pedale. Płyn zostyał wymieniony. Przy odpowietrzaniu ciągle wydobywają się małe drobiny powietrza i to z 3 kół , z tyłu i prawe przednie. NIe masz żadnych wycieków. Serwo ciagnie poprawnie.
Jak myslicie?
Hamulec opada kiedy się trzyma jednostajnie noge na pedale. Płyn zostyał wymieniony. Przy odpowietrzaniu ciągle wydobywają się małe drobiny powietrza i to z 3 kół , z tyłu i prawe przednie. NIe masz żadnych wycieków. Serwo ciagnie poprawnie.
Jak myslicie?
ano dzieje sie to wtedy kiedy korektor hamowania jest zapieczony lub nie był rozruszany porzed odpowietrzeniem jak wiadomo korektor siły hamowania działa w obwodach hamulców tylnych zaleznie od obciążenia osi tylnejmógłbyś mi objaśnić mniej więcej jak to się dzieje?
spotkałem sie osobiscie z tym ze nie mozna było odpowietrzyc do końca układu długo się meczyłem aż w koncu rozruszałem korektor i problem zniknał dla tego sugeruje sprawdzenie korektora