białe auto na szerokiej stali i sytej glebie
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
białe auto na szerokiej stali i sytej glebie
poszukuje zdjęć białych aut na szerokiej stali z całym białym rantem i czarnym środkiem oraz na sytej glebie
p.s. nie interesują mnie foty tego paska (mam ich wystarczająco)
[ Dodano: 16 Lut 2010 15:21 ]
wiem, wymagania ciężkie ale myślę że dacie radę
no ewentualnie mogę odpuścić tą "sytą" może być zwykła gleba
p.s. nie interesują mnie foty tego paska (mam ich wystarczająco)
[ Dodano: 16 Lut 2010 15:21 ]
wiem, wymagania ciężkie ale myślę że dacie radę
no ewentualnie mogę odpuścić tą "sytą" może być zwykła gleba
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
16 do b5 to zdecydowanie za mało -z konkretna opona wahacz 2cm od ziemi, a nad kolep przeswit 3cm, 17 też mało, dlatego ja planuje 19" szerokiej stalidaniocrack pisze:tak jak do ciebie to trzeba chyba min 16 lub 17 szeroka stal bo mniejsze to zgina w nadkolach
ładna jetta, ale zależy mi konkretnie na takim połączeniu jak w poście tytułowym...reloo pisze:no moze nie do konca
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony wt lut 16, 2010 22:46 przez Gruby_malbork, łącznie zmieniany 1 raz.
VAG Nowy Staw '10, '11, '12, Vw Mania '07,'08,'09,'10,'11,'12
będę upierdliwy miała być szeroka stal i miało być na glebie
Ostatnio zmieniony wt lut 16, 2010 23:04 przez Vytautas, łącznie zmieniany 1 raz.
reloo dokłądnie, ale to jeszcze nie to
a co do tego paska co wrzuciłeś to potem miał rudy początek maski -coś ala bra z rdzy
a co do tego paska co wrzuciłeś to potem miał rudy początek maski -coś ala bra z rdzy
Ostatnio zmieniony wt lut 16, 2010 23:15 przez Vytautas, łącznie zmieniany 1 raz.