[Mk3 i Mk4] poszukuję zdjęć tych egzemplarzy
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
[Mk3 i Mk4] poszukuję zdjęć tych egzemplarzy
było MKIII S4 stylaz .... będzie jeszcze MKII na malutkich walcach :)
kompletnie cos innego, ma normalny zderzak i w niego wkomponowany grilxander_88 pisze:to zlote mk4 to nie jest zadna wersja tylko mkIV z grilem stylizowanym na nowe a3 ???? cos takiego chyba :
[url=http://images39.fotosik.pl/191/5e3165dc0a112638med.jpg]Obrazek[/URL]
wedlug mnie to podbna rzezba tylko z normalnego zderzaka ... ten sadlook to tez niby w seri ??? wedlug mnie to rzezba ale jesli myslisz inaczej to okGregore pisze:kompletnie cos innego, ma normalny zderzak i w niego wkomponowany gril
mi wiadomo o jednym inaczej wygladajacym :
i jest to MK4 wersja brazylijska
ex: MK4 245 km/460nm
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
Panowie, konkretnie tych egzemplarzy !!!
nie sadlook oryginał tylko boki zderzaka, w którego wpasowano ten gril, przyjżyj sięxander_88 pisze:wedlug mnie to podbna rzezba tylko z normalnego zderzaka ... ten sadlook to tez niby w seri ??? wedlug mnie to rzezba ale jesli myslisz inaczej to ok
przyjzalem sie i widze tam rzezbe ... samo to ze dokladka pomalowana w kolor i z tego co widze chyba zeszpachlowna z reszta zderzaka poprostu to nie jest taki gotowiec "tunungowy" jak dalem fote tylko ktos moze sam sobie to zrobil/zaprojektowal z seryjnego zderzaka ...Gregore pisze:nie sadlook oryginał tylko boki zderzaka, w którego wpasowano ten gril, przyjżyj się
ex: MK4 245 km/460nm
tematem tego tematu nie jest dywagacja czy to rzeźba czy nie, od tego jest dział pogawędki lub wiejski tuning itd, szukam fotek tych dwóch egzemplarzy, nie rozumiem na wał mi wklejacie fotki innych autxander_88 pisze:przyjzalem sie i widze tam rzezbe ... samo to ze dokladka pomalowana w kolor i z tego co widze chyba zeszpachlowna z reszta zderzaka poprostu to nie jest taki gotowiec "tunungowy" jak dalem fote tylko ktos moze sam sobie to zrobil/zaprojektowal z seryjnego zderzaka ...Gregore pisze:nie sadlook oryginał tylko boki zderzaka, w którego wpasowano ten gril, przyjżyj się
[ Dodano: Czw Wrz 10, 2009 22:36 ]
ameryki nie odkryłeś, nikt nie twierdzi ze taki to tuningowy gotowiec, nie rozumiesz chyba sensu mojego tematu.xander_88 pisze:poprostu to nie jest taki gotowiec "tunungowy" jak dalem fote tylko ktos moze sam sobie to zrobil/zaprojektowal z seryjnego zderzaka