Tak jak w temacie poszukuję zdjęć z lustrzanymi rantami , może ma ktoś akurat takie w posiadaniu

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Wszystko zależy ile dziennie możesz poświęcić na tą zabawę,mi zajeło to około 2 tyg. (brak czasu-niestety szkoła) najwięcej czasu zajmuje przygotowanie felgi do polerki czyli usunięcie lakieru,pózniej rys itp,itd,na polerke też trzeba trochę poswięcić,no i żeby mieć dobry efekt trzeba co jakis czas ją przepolerować bo aluminium zachodzi.stevo pisze:dużo spędziłeś czasu żeby doprowadzić je to takiego stanu ??
to zależy jak duże są ubytki,najlepiej zeszlifowac aluminium lub przy mniejszych uszkodzeniach zetrzec grubszym papierem ściernym.stevo pisze:Jeśli mam trochę poniszczony rant od krawężników to można coś zaradzić żeby było ładnie i gładko
jesli masz w miare proste a jak juz trzeba zakladac od widocznej strony to znaczy ze sa juz w nie najlepszym stanie.:GTI:. pisze:jasne że tak, porządny zakład wulkanizacyjny założy ci je od tyłuDominik mk2 pisze:Mam pytanie co do wyważania tych alufelg. Czy jest możliwość schowania ciężarków? Mam jak na razie je na rancie ale nie wchodzi takie coś w grę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości