Grupa VAG w Chinach
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Grupa VAG w Chinach
To samo co u nas literki - czyli z jakiego regionu jest rejestracja
Tutaj wiecej info:
http://baike.baidu.com/view/64583.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Tutaj wiecej info:
http://baike.baidu.com/view/64583.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Grupa VAG w Chinach
Dzisiejsza mikro wrzutka:
Porsze Panamera po tjunie:
Beetle:
Bentley Flying Spur:
Porsze Panamera po tjunie:
Beetle:
Bentley Flying Spur:
Grupa VAG w Chinach
Dzisiaj krotko i szybko:
Golf 4, w biegu zdjety wiec tylko jedna (w sensie ja bieglem do roboty )
I Porsze, ktore juz znacie ale dzisiaj wyjatkowo nisko siedzial z frontu (mimo, ze zaparkowal na murku )
Golf 4, w biegu zdjety wiec tylko jedna (w sensie ja bieglem do roboty )
I Porsze, ktore juz znacie ale dzisiaj wyjatkowo nisko siedzial z frontu (mimo, ze zaparkowal na murku )
- majlosz22222
- Użytkownik
- Kontakt:
Grupa VAG w Chinach
scaner21, Nie smiej sie bo ktoś miał "wizje"
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=411992" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Grupa VAG w Chinach
Niestety troche tragedia, ale to dalej Panamera czyli limo z wysokiej polki, a nie jakis golf za 2zl czy inna astra po agrotjuniescaner21 pisze:Panamerka tragedia
Dzisiaj dwa Audi:
I Beetle turbokoza superelo. Na szczescie chyba skonczylo sie tylko na naklejce
Grupa VAG w Chinach
Dzisiaj zaczniemy od zwyklego Passka CC pod moja robota:
Sziroko, niestety zdjety w trakcie jazdy wiec tylko jedna:
Tu jeden z przykladow co Chinczycy robia sobie ze znaczkow na klapie:
Golf GTI po mikrotjunie:
Santana w nietypowym dla niej kolorze:
Stary Boxter po agrotjunie:
Santana nowsza niz starsza
Tu przyklad jakie buty zakladac do auta:
Cross Polo 6R:
Skoda vRS po mikrotjunie:
Polo 9N3 jako FBI
I na koniec Audi S7 po wiekszym tjunie (jak focilem to akurat gostek wrocil do auta i powiedzial hello a potem dal w pipe i odfrunal w sina dal, taka fure moglbym miec )
Sziroko, niestety zdjety w trakcie jazdy wiec tylko jedna:
Tu jeden z przykladow co Chinczycy robia sobie ze znaczkow na klapie:
Golf GTI po mikrotjunie:
Santana w nietypowym dla niej kolorze:
Stary Boxter po agrotjunie:
Santana nowsza niz starsza
Tu przyklad jakie buty zakladac do auta:
Cross Polo 6R:
Skoda vRS po mikrotjunie:
Polo 9N3 jako FBI
I na koniec Audi S7 po wiekszym tjunie (jak focilem to akurat gostek wrocil do auta i powiedzial hello a potem dal w pipe i odfrunal w sina dal, taka fure moglbym miec )
Grupa VAG w Chinach
Dzisiaj taka mala niespodzianka na trasie rowerowej - trafilem na spota pod warsztatem APR Tuning (znacie to miejsce bo juz Wam pokazywalem pare furek od nich). Niestety mialem tylko telefon przy sobie wiec sorry za jakosc... i beda odrobine pomieszane bo nie chce mi sie segregowac, biegalem od auta do auta miedzy jadacymi furami bo ulica, przy ktorej jest warsztat choc jest mala to jest oblegana
I tyle
I tyle
Grupa VAG w Chinach
Sciro na białych felgach i ten MK6 R niebieski 'chrom' zniszczyły system ... masakra
Grupa VAG w Chinach
Kierowca tego bialego sziroka zrobil mi megaprezent bo widzial, ze stoje napalony i robie foty na srodku ulicy probujac nie zginac rozjechany przez nadjezdzajace fury. Mianowicie - powolutku cofnal, stanal na srodku, zebym mogl sobie w spokoju zrobic ta fotke co stoi ukosem do pasow jezdni, a chwile pozniej dal w taka piz$#@$, ze marchewy z wydechu podpalily mi spodnie z wrazenia Nie wiem, ktory mial stage pod maska ale jak ruszyl to widac bylo, ze jakies dobre mody byly bo poszedl jak ZLY! Dawno nie widzialem, zeby cos tak pocisnelo do przodu...
I juz wiem dlaczego mieli spota - APR wczoraj i dzis mialo premiere w Chinach nowego softa do DSG (bylo napisane na ich stronie, pozniej sprawdzilem). Wiecej takich premier!
I juz wiem dlaczego mieli spota - APR wczoraj i dzis mialo premiere w Chinach nowego softa do DSG (bylo napisane na ich stronie, pozniej sprawdzilem). Wiecej takich premier!
Grupa VAG w Chinach
Dzisiejsza mikrowrzutka bo ostatnio tak pada w weekendy, ze wole grac na pleju niz wychodzic z domu
Skoda:
Beetle:
Mikrokombo - dwie stare Santany, jedna sedan, druga w kombi, barwy China Telecom
Skoda:
Beetle:
Mikrokombo - dwie stare Santany, jedna sedan, druga w kombi, barwy China Telecom