Witam ,jak zwykle chciałem się pochwalić fotkami z tegorocznego VAG EVENT-u ,Niech żałują Ci co nie byli ,poziom jak zwykle najwyższy ,auta dopracowane w najdrobniejszych szczegółach ,choć nie wszystkie ,ale i tak było git ! Miłego oglądania .POZDRO
https://plus.google.com/photos/10245923 ... psrc=pwrd1
VAG EVENT 2013 Żerków FOTO
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ostatnie zdjęcia z A3 są śliczne reszta też, ale te naprawdę robią wrażenie ^^
- therealarris
- Nowicjusz
naprawdę fajne zdjęcia. dobrze oddają wrażenia z eventu. i nawet mój strucel się załapał (srebrne a3), dzięki za foty!
Byłem tam pierwszy raz i nie żałuję, było mega. Dzisiaj mi się nie chce ale może jutro jak będę miał czas to też wrzucę trochę zdjęć, jest ich około 120
Najbardziej co mi się podobało to ten niebieski Mk4 i czarna Oktavia z zdejmowana górna częścią maski
Najlepsze było poza terenem osrodku jak palili kapcia itp.
Najbardziej co mi się podobało to ten niebieski Mk4 i czarna Oktavia z zdejmowana górna częścią maski
Najlepsze było poza terenem osrodku jak palili kapcia itp.
Skuter ZIPP Vapor 50/80cm3 '06 --> Škoda Felicia 1.3 MPI '97 Kombi --> VW Polo III 1.3 '94 HB --> Fiat Punto II FL 1.9 JTD '00 HB --> Ford Focus MK1 1.8 16V '99 Kombi --> VW Golf IV 1.6 SR '98 HB / Opel Zafira A 2.0 DTI '02