tylko ,że vento front pasuje wszystko bez przerabiania do golfa te same podzespoły i wogóle ta sama marka VW
więc maniakom VW nigdy nie będzie się widział takie coś bo jak tuningować to z klasą i zachować jaką orginalność
MK IV łączy siły z BMW ...
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
jest nowy nabytek VR6 niedlugo sie ukaże
Mój były golf III 1.8 PG G60 + Turbo Zapraszam !!
viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
he może i tak ale jestem przekonany że gdyby któryś z nas mial na boku pare tysięcy ZŁ lub euro to by nie ograniczył sie do tego na co na s stac, tylko by zaszalał ze swoim wozem
być może i by tak było ale wiemy jakie są realia polskich zarobków i jakie jest życie
a więc wiekszość jak widać bierze się za takie style tuningowe na które nas stać czyli german,i rdzawe
może jak by była kasa to ja osobiście swojego VW bym zostawił a kupil bym sobie coś nowego i bym jeździł w orginale a golf tylko na zloty i niedzielne przejazdzki
pozrawiam
a więc wiekszość jak widać bierze się za takie style tuningowe na które nas stać czyli german,i rdzawe
może jak by była kasa to ja osobiście swojego VW bym zostawił a kupil bym sobie coś nowego i bym jeździł w orginale a golf tylko na zloty i niedzielne przejazdzki
pozrawiam
jest nowy nabytek VR6 niedlugo sie ukaże
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
co za p....takie coś zrobił...debil do potęgi...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;