Zdjęcia VW skrzywdzonych przez swoich właścicieli.
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Lukas-182
- Sprzedawca
- Kontakt:
Ivanhoe, no nie powiem, ale odkop piękny zrobiłeś
No ale zdjęcie ukochanej przeze mnie Jettki, z grillem BMW normalnie mnie powaliło, gdyby nie ten grill to autko było by piękne !!, a tu koleś po prostu przegiął na caluśkiej linii !!!
No ale zdjęcie ukochanej przeze mnie Jettki, z grillem BMW normalnie mnie powaliło, gdyby nie ten grill to autko było by piękne !!, a tu koleś po prostu przegiął na caluśkiej linii !!!
Ostatnio zmieniony czw kwie 23, 2009 16:32 przez Lukas-182, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- Lukas-182
- Sprzedawca
- Kontakt:
O rzesz nie zauważyłem że to rallye front, teraz to totalna porażka, taki front zniszczyć !!GoBoss_malbork pisze:na tej jettce jest rallye front
A tu coś z własnego doświadczenia... Taki oto grill sam zrobiłem swojej Jettce, a było to przed dołączeniem do forum vwgolf.pl. Teraz jak to wspominam to aż się za głowę łapie i sam z siebie śmieje jak mogłem takie coś zrobić, ale zmądrzałem i odratowałem autko...
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- Lukas-182
- Sprzedawca
- Kontakt:
A jak, bad-looka sam zmodziłem pod znaczek, bo prosty był, tak samo z siatexem, ile to ja się nie natrudziłem, aby go odpowiednio dogiąć do grilla Napisze ci jeszcze, że po demontażu wystawiłem go na Allegro jako komplet (brewka i siatex) i sprzedałem go jakiemuś gościowi z Elbląga za dobrą kasę i jeszcze na nim zarobiłemGoBoss_malbork pisze:Jest bad-look ze znaczkiem i jest siatex
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
Stare dzieje kieeedyś taka moda była (jeszcze moda była na podniesiony tył i białe napisy na oponach) na szczęście nie szedłem za modą...Lukas-182 pisze:Napisze ci jeszcze, że po demontażu wystawiłem go na Allegro jako komplet (brewka i siatex) i sprzedałem go jakiemuś gościowi z Elbląga za dobrą kasę i jeszcze na nim zarobiłem
VAG Nowy Staw '10, '11, '12, Vw Mania '07,'08,'09,'10,'11,'12
Ja kiedyś miałem JETTA II 1.8 wersja BEACH biała z białymi alu fabrycznie i częściowo lakierowanymi zderzakami również fabrycznie.Sam dorzuciłem do niej brewkę z GOLFA II którą musiałem deko przerobić bo miała wycięcia na mniejsze lampy (golf z czterema z przodu) i pomalowałem hokej w kolor nadwozia czyli na biało.I przyznam że wtedy to mi się podobało ale teraz to się tak zastanawiam czy to nie podchodziło pod wiochę?Z drugiej strony chyba jednak było z gustem zrobione.Teraz jest GOLF III 1.9 TDI opcja GL i myślę co by przy niej pozmieniać.Na pewno zmienię hokej na opcję z GTI bo mam ten zwykły który z frontu wygląda ok ale z boku gdzie jest krótszy już mi się nie widzi.Apropo jak zamienić hokej?Targać stary na maksa czy trzeba podejść delikatnie do tematu coś podwarzyć itp???I pytanko do Pana GoBOSSA z Malborka.Ten Golfik z Pana zdjęcia ma piękne felunki!!Gdzie i za ile takowe można dostać??Pytam bo na zimę będę chciał kupić żeby wrzucić na przyszłą wiosenkę do swojej trójeczki.