***Polo 6n harlekin by robalusia*** NA GWINCIE str 1
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
***Polo 6n harlekin by robalusia*** NA GWINCIE str 1
Witam
oto moje pierwsze autko,oczywiscie vw zakupiony jako autko dla kobiety wiec niestety robal nie bedzie mial tu zbytniego pola do popisu w modyfikacjach ale napewno cos sie upiekszy
krotki opis:
VW Polo w wersji Harlekin
silnik 1.4 cale 60 kucykow
koncowka 96roku 5 furtek
wyposazenie: dwie poduszki, el. szybki, centralny zamek, wspomaganie, pol-kubelki, szyberdach
Auto dosc dobrze utrzymane przebieg w zasadzie cos kolo 200tys gdyz do 2003 bylo 60tys potwierdzone ksiazka, wymaga kilku zabiegow kosmetycznych ale ogolnie ladne, wnetrze troche zabrudzone ale nic nie przetarte, wypierze sie i bedzie piekny spalanie poki co 6l/100km, wiekszosc rzeczy jak na herlekina przystalo zadnych wies tunnigow, brakuje tylko zaslepki haka z przodu ;/ audio ori beta ale nie wiem ktory model spytam robala,z grubsza to by bylo na tyle.
Z przerobek to napewno zagaszcza nowe kolka do konca jeszcze nie wiadomo ale na 99% ronal w ksztalcie misia 14'' pomalowane pod kolor auta, przyjda biale kierunki z boku i ciemne z przodu i moze jakies lampki na przod ale to moze, wiecej nic auto dla kobiety ma byc ladne ale bez gleby zebym nic nie zepsula
dzisiaj po wstepnym myciu i czysczeniu w srodku oto kilka fotek,a mysle ze niedlugo robal pozwoli swoje kolka przymierzyc
audio
mody na sezon 2010
pierwsze to mycie, pranie tapicerki oraz zalozenie szerokiej kratki w zderzak i sesyjka z robalem
nastepnie:
aluski 6jx14
tu po pomalowaniu wygladaja pieknie
cztery oponki dunlopy 185/50/14 i dwie fuldy carat attiro tez w tym rozmiarze
nowy zderzak z zaslepka na hak
ten sam zderzak tylko juz pomalowany na zolto
nowa listewka granatowa taka jak byc powinna w orginale
i niedziela w pelni wykorzystana godzinka powolnej pracy i nowy froncik zlozony teraz tylko jakies lampki smoked i bedzie super
po zalozeniu gwinciku auto od razu lepiej wyglada a jak jezdzi sie fajnie, ori amory w polo to lipa na gwincie 100% lepiej i nawet sie nie tlucze wrecz przeciwnie podoba mi sie
pierwszy zlocik poloweczki zaliczony na +
wlascicielka i autko
oto moje pierwsze autko,oczywiscie vw zakupiony jako autko dla kobiety wiec niestety robal nie bedzie mial tu zbytniego pola do popisu w modyfikacjach ale napewno cos sie upiekszy
krotki opis:
VW Polo w wersji Harlekin
silnik 1.4 cale 60 kucykow
koncowka 96roku 5 furtek
wyposazenie: dwie poduszki, el. szybki, centralny zamek, wspomaganie, pol-kubelki, szyberdach
Auto dosc dobrze utrzymane przebieg w zasadzie cos kolo 200tys gdyz do 2003 bylo 60tys potwierdzone ksiazka, wymaga kilku zabiegow kosmetycznych ale ogolnie ladne, wnetrze troche zabrudzone ale nic nie przetarte, wypierze sie i bedzie piekny spalanie poki co 6l/100km, wiekszosc rzeczy jak na herlekina przystalo zadnych wies tunnigow, brakuje tylko zaslepki haka z przodu ;/ audio ori beta ale nie wiem ktory model spytam robala,z grubsza to by bylo na tyle.
Z przerobek to napewno zagaszcza nowe kolka do konca jeszcze nie wiadomo ale na 99% ronal w ksztalcie misia 14'' pomalowane pod kolor auta, przyjda biale kierunki z boku i ciemne z przodu i moze jakies lampki na przod ale to moze, wiecej nic auto dla kobiety ma byc ladne ale bez gleby zebym nic nie zepsula
dzisiaj po wstepnym myciu i czysczeniu w srodku oto kilka fotek,a mysle ze niedlugo robal pozwoli swoje kolka przymierzyc
audio
mody na sezon 2010
pierwsze to mycie, pranie tapicerki oraz zalozenie szerokiej kratki w zderzak i sesyjka z robalem
nastepnie:
aluski 6jx14
tu po pomalowaniu wygladaja pieknie
cztery oponki dunlopy 185/50/14 i dwie fuldy carat attiro tez w tym rozmiarze
nowy zderzak z zaslepka na hak
ten sam zderzak tylko juz pomalowany na zolto
nowa listewka granatowa taka jak byc powinna w orginale
i niedziela w pelni wykorzystana godzinka powolnej pracy i nowy froncik zlozony teraz tylko jakies lampki smoked i bedzie super
po zalozeniu gwinciku auto od razu lepiej wyglada a jak jezdzi sie fajnie, ori amory w polo to lipa na gwincie 100% lepiej i nawet sie nie tlucze wrecz przeciwnie podoba mi sie
pierwszy zlocik poloweczki zaliczony na +
wlascicielka i autko
Ostatnio zmieniony wt paź 16, 2012 21:52 przez robalusia, łącznie zmieniany 26 razy.
no to jestem ciekaw na jaki kolor je pomalujesz??robalusia pisze:ronal w ksztalcie misia 14'' pomalowane pod kolor auta
Co do Polówki jak pierwszy raz widziałem Harlekina pomyslałem co za ulep po strzale. Wtedy jeszcze nie wiedzialem ze istnieje taka wersja
Materiał na Kozaka masz. Proponuje zrzucic go na ziemie, chociaż te - 40 mu zafunduj. A miśki będą pasowały do Damskiej maszyny
Powodzenia no i witamy na Forum
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
dziekuje dziekuje wlasnie mialo byc cos innego niz wszystkie inne,obecnie robal juz planuje zmienic zderzak na czerwony z halogenami ale zobacze co wyjdzie,poki co rejestracja itp
a spytam z ciekawosci bo jako kobieta nie wiem zbytnio co bedzie pasowac; te felgi stalowe przerobic na czarne czy moze jak na tym golfie z poscika wyzej ?
a spytam z ciekawosci bo jako kobieta nie wiem zbytnio co bedzie pasowac; te felgi stalowe przerobic na czarne czy moze jak na tym golfie z poscika wyzej ?
Ostatnio zmieniony śr sie 12, 2009 21:55 przez robalusia, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeciez harlekiny to nie wolfsburg tylko jakas firma kupowala 5 roznych polo i mieszała Tak czytalem gdzies
Ogolnie oryginalne to jest, ale osobiscie bym nie kupil bo nie wyglada wg mnie..
Ogolnie oryginalne to jest, ale osobiscie bym nie kupil bo nie wyglada wg mnie..
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio