Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
hehehhe, tak samo jak dyzel to smiec, nie Rapix?;pRapix pisze:Leon to brzydkie auta i lifting mu się przydał
To byl dokladnie 99.5 km na A72 przed zjazdem na Chemnitz jakos, za gorka od razu.Marcin GTI pisze:Bo jadąc od a72 w strone domu zaraz za tym węzłem autostradowym w chemnitz jest tankstela ARAL to gdzies tam?
wlasnie dzisiaj Cowboy zadzwonil do mnie z takowym zapytaniem (i poczesci wyzalic sie chyba tez ze golfikiem juz nie bedzie jezdzil bo auto sluzbowe dostal;)Marcin_ko7 pisze:I co tam z autem ? był juz ktos wycenic koszt naprawy ?
pompe Cowboy dodaje czy bedziesz kupował, bo widziałem w temacie Cowboy'a ze kiedys miał taka (nie wiem dlaczego nie została założona)Matijas pisze:(leci wydech przelot, 11-tka +remap )
bede szukal pompe bo Cowboy te co mial wysprzedal, nie zalozyl bo wiedzial ze auto na sprzedaz bedzie szlo:)Marcin_ko7 pisze:pompe Cowboy dodaje czy bedziesz kupował, bo widziałem w temacie Cowboy'a ze kiedys miał taka (nie wiem dlaczego nie została założona)
wole w AFN`a wsadzic 11-tke i bedzie 18x ps:) na wydechu bedzie ladnie buczal:)Marcin_ko7 pisze:Matijas, jak Ci te 160KM mało to wsadzaj silnik z leona pozniej lekkie mody i bedzie 200KM
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości