Twoj mi sie bardzo podoba, z tego wzgledu ze jest czarny i ma bardzo dobre wyposazenie. Przednie lampki spoko, ja bym juz myslal o zenonie

Pozdrawiam i zycze udanych przeróbek i moze do zobaczenia w Bagiczu ( o ile wogole tam odbedzie sie zlocik )

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
dzieki za podpowiedzi, narazie zostaje wszystko bez zmian, no moze zmienie przedni grill ale to jeszcze zobaczymy. pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia "oby" na bagiczupolomaniak pisze:6n2 jest super !! Sam przymierzam sie do zmiany z 6n na 6n2.
Twoj mi sie bardzo podoba, z tego wzgledu ze jest czarny i ma bardzo dobre wyposazenie. Przednie lampki spoko, ja bym juz myslal o zenonie, tylne daj black hella led lub takie jak ja mam u siebie w 6n red white hella led
. Sposob wykonania tylnej półki totalnie mi nie lezy, no ale skoro Tobie sie podoba to spoko. Dalbym lekkie obnizenie typu -40. Moj starszy tez nie gustuje w takiego typu zmianach, ale wkoncu sie przelamaj wiec i gwincik siedzi
Pozdrawiam i zycze udanych przeróbek i moze do zobaczenia w Bagiczu ( o ile wogole tam odbedzie sie zlocik )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości