Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
co to za fele bo mi sie podobajaRafalek114 pisze:Byla wizja na kola juz prawie byly zalatwiane ale jednak odpuszczam, stwierdzilem ze za duze beda i nie da sie auta na nich ladnie zglebic, a wystepuja tylko w 18 i 20Gdyby byly w 19 napewno by u mnie zawitaly, wiec jednak szukam cos innego
Narazie ciezko powiedziec, zrobilem dopiero nim tysiakaGoBoss_malbork pisze:Rafalek114, te na 1 fotce mogą być... reszta bez rewelacji
Ile po mieście pali 1.8T ?
Nie ma na co czekac, szalu napewno nie bedzieMalinowy pisze:no to czekamy panie KKKubekPozdro
To i tak jakos malo a jakie trasy robisz sreodniokkkubek pisze:Narazie ciezko powiedziec, zrobilem dopiero nim tysiaka Ale nie jest zle, okolo 10,5 wciaga po miescie.
i wszystko jasneWegiel pisze:automat
Automat zawsze wiecej wcagnie niz manual, trasa praca-dom 10km przez miasto, a lekkiej nogi nie mam wiec mysle ze spalanie jest naprawde nieduze jak na ten silnikWegiel pisze:To i tak jakos malo a jakie trasy robisz sreodniokkkubek pisze:Narazie ciezko powiedziec, zrobilem dopiero nim tysiaka Ale nie jest zle, okolo 10,5 wciaga po miescie.bo w Sz-n to ponizej 15 ciezko zejsc caly czas korki a no i do tego automat
to moze tez rozniaca
Taaa taaaa, proponuje aby Poncek lub Idgray wypowiedzieli sie jaka miales mine jak wracalismy z culstyle.depczerniej pisze:i wszystko jasneWegiel pisze:automat, ale wiesz kubek jeździ jak dziadzia 1500 obrotów i zmiana biegu , bujnie sie do 50 km i looozzzz
Maciek23 pisze:Wyjasnilo sie dlaczego sprzedal mk1pczerniej pisze:ale wiesz kubek jeździ jak dziadzia 1500 obrotów i zmiana biegu , bujnie sie do 50 km i looozzzz![]()
Pozniej w swoim archiwum poszukam takiej audioli na dobrej feli i Ci na pw puszcze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości