też widzę że ładnie działasz! oby tak dalej powodzonka przy dalszych pracach i także bede lookał co tam słychać
 też widzę że ładnie działasz! oby tak dalej powodzonka przy dalszych pracach i także bede lookał co tam słychać 
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
 co to za rolka? dawno mnie tutaj nie było widzę że się dzieje
 co to za rolka? dawno mnie tutaj nie było widzę że się dzieje  naprawdę rolka robi robotę
 naprawdę rolka robi robotę
 heh mam i ja,z tym ze zielona byla predzej i jest typowym dupowozem;)
 heh mam i ja,z tym ze zielona byla predzej i jest typowym dupowozem;)

"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."

nawet córkę uczę że trzeba dbać o auto
 nawet córkę uczę że trzeba dbać o auto  w N mam jeszcze jednego dupowoza też z grupy VAG
 w N mam jeszcze jednego dupowoza też z grupy VAG 

"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.." a swoją drogą to latało się taką 80tką w TDI
 a swoją drogą to latało się taką 80tką w TDI  fajna fura była ale niestety trzeba iść trochę z postępem czasu
 fajna fura była ale niestety trzeba iść trochę z postępem czasu 

"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.." wrocław może tylko mam kupę km do Wrocka (350km) najgorzej do Poznania dojechać i poznań przejechać później już *#cenzura#* cały czas ładna droga troszkę za nisko mam miskę
 wrocław może tylko mam kupę km do Wrocka (350km) najgorzej do Poznania dojechać i poznań przejechać później już *#cenzura#* cały czas ładna droga troszkę za nisko mam miskę  cały Lipiec będę w PL może gdzieś uda się skoczyć. Ja moją B4 wspominam zacnie
  cały Lipiec będę w PL może gdzieś uda się skoczyć. Ja moją B4 wspominam zacnie  najbardziej jak przy -18' C zamarzła mi ropa
 najbardziej jak przy -18' C zamarzła mi ropa  co ja z nią miałem wtedy...
 co ja z nią miałem wtedy...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości