Seat Toledo 1m 2.3 v5 czerwiak5
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
jaką ty masz krótką pamięć... na naszym własnym elbląskim podwórku miałeś 2 przykłady jaki jest awaryjny ten silnik. Ponadto miałem okazję to naprawiać, po 3 przestudiuj budowę tego silnika, Troszkę poczytaj, popytaj starszych ludzi. Jeżeli trafiłeś na dobry egzemplarz To Gratuluje. Ciesz się jeździj jak najdłużej. ogólnie auto mi się podoba, a jak ładnie spasujesz to będzie naprawdę fajnie się prezenciło, coś innego.
Dobre autko z miłym silniczkiem Ciekawie modzisz.. A przy okazji nagraj filmik jak to mruczy
Moja VR6-ka: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p6607264" onclick="window.open(this.href);return false;
Wrzuce wrzuce jak bedzie na aucie jestem umowiony na 25 kwietnia do olsztyna w dr. X-haust i nie omieszkam wstawic filmu
nikoś151, nie wiem co wymyślasz Powiedziałem tylko ze jesteś hipokrytą i hejterem co jest prawdą bo gadałeś jak to ci się nie podobają moje zderzaki a potem sam chciałeś to u siebie robić. Tylko tyle także nie wymyślaj.
Jeszcze nie mruczy ale niedługo powinien
[youtube][/youtube]
Jeszcze nie mruczy ale niedługo powinien
[youtube][/youtube]
Ostatnio jak wracałem od dziewczyny patrze znajomy Tolek obadałem pany bez jakiejś porządnej końcówki to nie ogarniesz tego tyłu
Na pierwszej stronie mas foto tyłu z końcówką kalinski xxl akurat uzupełnia ta jape w dyfuzorze
autko wyladowało dzis na robienie wydechu do dr x-haust wpadła całosc z kwasowki 2,5''. Tolas ryczy jak szalony. Zaklad jak i robota mega profeska wiecej fotek i filmow poźniej
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
dawać filmik ;d na 2,5 drze jape ostro a to jest największy plus v5 ...
to jak z Granulem dacie w palnik to dźwięk stereo jak malowany ;d
to jak z Granulem dacie w palnik to dźwięk stereo jak malowany ;d
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
i tak nas nie lubią ;D
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie moglem sie powstrzymac jak zobaczylem ten przepust
Nie moglem sie powstrzymac jak zobaczylem ten przepust