Projekt B3 dupowóz by Killah
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
killah, srodek robi robotę mfa rzecz potrzebna super
Moje GTI by Grzesiu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=523088" onclick="window.open(this.href);return false;
Prace nad fotelami stanęły :/ Przez takie oto coś :
Urwały się 2 sprężyny w oparciu fotela i dopiero dzisiaj udało mi się takie kupić w internecie:
Dodatkowo wpadł komplet ślizgów do przednich foteli.
Na ten moment fotele wyglądają tak:
W międzyczasie założyłem halogeny. Zrobiłem je z halogenów z golfa 3 bo miałem komplet którego nikt nie chciał kupić. Szału nie ma, dupy nie urywa. Świeci bo świeci. Kiedyś dorwę oryginalne w lepszym stanie. Kratek niestety ciągle mi brakuje :/
Urwały się 2 sprężyny w oparciu fotela i dopiero dzisiaj udało mi się takie kupić w internecie:
Dodatkowo wpadł komplet ślizgów do przednich foteli.
Na ten moment fotele wyglądają tak:
W międzyczasie założyłem halogeny. Zrobiłem je z halogenów z golfa 3 bo miałem komplet którego nikt nie chciał kupić. Szału nie ma, dupy nie urywa. Świeci bo świeci. Kiedyś dorwę oryginalne w lepszym stanie. Kratek niestety ciągle mi brakuje :/
Golf MK3 by killah : viewtopic.php?p=3276083#3276083 - RIP
Passat B3 Daily Car by killah : viewtopic.php?f=91&t=558831 - SOLD
Eh ta plama na dywanie :/ Ale od czego są dywaniki
Fotele już w komplecie. Leżą i grzeją prawidłowo Przetestowane Kieszenie przednie zmieniłem na kremowe bo strasznie mnie gryzły te czarne. Fotele mają czarne kółka bo duże kremowe nie pasują :/
Fotele już w komplecie. Leżą i grzeją prawidłowo Przetestowane Kieszenie przednie zmieniłem na kremowe bo strasznie mnie gryzły te czarne. Fotele mają czarne kółka bo duże kremowe nie pasują :/
no panie limuzyna sie robi
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=489917" onclick="window.open(this.href);return false; <- moje MK2 , W 2k15 na 17" azevach, zapraszam do oglądania i komentowania!
dywan taki byl juz u poprzedniego wlasciciela. oddane bylo do pralni i sobie z tym nie poradzili a więc jedynym rozwiązaniem jest zakrycie tego wycieraczką
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=489917" onclick="window.open(this.href);return false; <- moje MK2 , W 2k15 na 17" azevach, zapraszam do oglądania i komentowania!
Oj tak z dywanikami to długa historia bo generalnie całe wnętrze było przełożone z innego auta i fakt że te dywaniki się jeszcze do czegoś nadają to jest dużo Może kiedyś się uda dorwać lepsze ale pod wycieraczką tego nie widać a nie wyobrażam sobie jazdy bez nich i tak więc to nie problem Może jakbym posiedział nad tym dywanem i ręcznie usuwał ten klej to by było go mniej ale mi się zwyczajnie nie chce
killah, środek jasny jest przepiękny
Moje GTI by Grzesiu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=523088" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Projekt B3 dupowóz by Killah
nawet jakby był zielony to i tak najbardziej cieszy mnie to grzanie foteli szkoda że miesiąc temu nie zainstalowałem tego i tyle mi z tym zeszło ale już się od grzania uzależniłemGesiu_15 pisze:killah, środek jasny jest przepiękny
A dzisiaj przyszła pora na montaż MFA. Dodatkowo usuwam linkę prędkościomierza zastępując ją impulsatorem. Dla własnej wygody bo nic mnie tak nie wkurza jak celowanie linką przy montażu licznika. NIe udało się wszystkiego skończyć ale prace idą tak:
Start. Ostatnie foto żywej linki prędkościomierza.
Zostało olutować kostkę od czujnika temp
Kabelek idzie sobie tędy
Czujnik temp oleju we właściwym miejscu:
Miejsce po lince prędkościomierza dobrze służy jako dziurka do przebicia się z kablami oraz przewodem podciśnienia
Tutaj kabelki dostaną się do środka. Przy okazji poprawiłem kabel od wzmacniacza bo poprzedni właściciel przełożył go strasznie niechlujnie narażając auto na dostawanie się do środka wilgoci (akurat na foto tego nie widać)
Mfa C.d.
Nerwówka przed pierwszym odpaleniem
Zupełnie niepotrzebna. Pierwsze oznaki wskazują że wszystko bangla
Czas na jazdę testową i sprawdzenie czy działa impulsator oraz jak pokazują czujniki. Wszystko na szczęście śmiga poprawnie a prędkościomierz właściwie wskazuje prędkość Także definitywnie baj baj linko prędkościomierza.
Zostało jedynie wymienić lewą tarczę w zegarze bo jak widać jest na niej jakaś paskudna plama. Oraz jedną żaróweczkę Z licznika jestem bardzo zadowolony bo zaczęła działać mi sygnalizacja poziomu płynu oraz zaciągniętego ręcznego (wcześniej obie diody były martwe)
Nerwówka przed pierwszym odpaleniem
Zupełnie niepotrzebna. Pierwsze oznaki wskazują że wszystko bangla
Czas na jazdę testową i sprawdzenie czy działa impulsator oraz jak pokazują czujniki. Wszystko na szczęście śmiga poprawnie a prędkościomierz właściwie wskazuje prędkość Także definitywnie baj baj linko prędkościomierza.
Zostało jedynie wymienić lewą tarczę w zegarze bo jak widać jest na niej jakaś paskudna plama. Oraz jedną żaróweczkę Z licznika jestem bardzo zadowolony bo zaczęła działać mi sygnalizacja poziomu płynu oraz zaciągniętego ręcznego (wcześniej obie diody były martwe)
Dorwałem 3cią kremową klamkę więc już jest komplet Dodatkowo fota jasnego słupka B. Też już siedzą w pasku.
- wolverine88
- Mały gagatek
Co do plamy na dywanie. Tersus MegaGel SR201 + karcher puzzi i powinno zejść
Cześć
Jak coś to passat będzie na sprzedaż. Oddam w dobre ręce.
Jak coś to passat będzie na sprzedaż. Oddam w dobre ręce.