Leon Top Sport Styling 132 Cambery 4' KW V2 AirRide Kaliński
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Leoś by dreadlook, srebrny TS :)
Zakupiłem dystanse 15mm na przód, myślę też nad takimi samymi na tył.
Na aucie:
Kilka fot z świątecznego mycia
Na aucie:
Kilka fot z świątecznego mycia
Wpadła metalowa osłona silnika (na razie bez boczków). Dzisiaj została wypróbowana kilka razy :brawo: Zakupiłem też nowe poduszki amortyzatorów + łożyska, bo niekiedy przy skręcie się odzywają.. no i wnęki zderzaka (za kratkami) poszły w czarny połysk (były srebrne)
A tu foty z rozpoczęcia sezonu w Lipnie z Mr Lucky 13 i wiecek
A tu foty z rozpoczęcia sezonu w Lipnie z Mr Lucky 13 i wiecek
Dzisiaj wymieniłem olej (przy przebiegu 190tys.), przed wymianą oczywiście zalany płukanką LM.
Teraz szykuję się na wymianę atrapy w zderzaku (po spotkaniu z psem zderzak opuścił się i jest delikatna szpara pod lampą - atrapa jest z tej strony połamana). Tutaj pomocny okazał się funfel8. Kombinowałem żeby wcisnąć atrapę z miodem od TS'a, jednak odpuściłem.
Wymieniam też lewą lampę, bo jest żółta - jak kupiłem auto nie miała z tyłu zaślepki i się nawaliło syfu + malowanie zderzaka przedniego i maski (na masce są odpryski, zderzak porysowany + małe wgniotki od psa).
Oczywiście psina leżała już zdechła, jednak nie chciała się zmieścić pod zderzakiem
Teraz szykuję się na wymianę atrapy w zderzaku (po spotkaniu z psem zderzak opuścił się i jest delikatna szpara pod lampą - atrapa jest z tej strony połamana). Tutaj pomocny okazał się funfel8. Kombinowałem żeby wcisnąć atrapę z miodem od TS'a, jednak odpuściłem.
Wymieniam też lewą lampę, bo jest żółta - jak kupiłem auto nie miała z tyłu zaślepki i się nawaliło syfu + malowanie zderzaka przedniego i maski (na masce są odpryski, zderzak porysowany + małe wgniotki od psa).
Oczywiście psina leżała już zdechła, jednak nie chciała się zmieścić pod zderzakiem
Bardzo ładny i schludny Leoś, wywal tylną wycieraczkę powodzenia w modach
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 1#p6258991" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Leoś by dreadlook, srebrny TS :)
Nie ma szans, lubię mieć czystą szybę tylną, szczególnie jak ktoś dojeżdża mi do dupydks3 pisze:Bardzo ładny i schludny Leoś, wywal tylną wycieraczkę powodzenia w modach
Idziemy dalej w temacie. Zmieniłem w końcu lewą lampę na nową - teraz dwie są w świetnym stanie Doszła też rozpórka GSG, która została dziś zamontowana.
Skręcona na śruby imbusowe twardość 8.8 i nakrętki samokontrujące.
całość od spodu zabezpieczona Bitex'em, a otwory w kielichach pomalowane lakierem.
na aucie:
i jeszcze foto z logo:
Oraz aktywowane domykanie szyb z ori pilota
Skręcona na śruby imbusowe twardość 8.8 i nakrętki samokontrujące.
całość od spodu zabezpieczona Bitex'em, a otwory w kielichach pomalowane lakierem.
na aucie:
i jeszcze foto z logo:
Oraz aktywowane domykanie szyb z ori pilota
- golf3dawid
- Forum Master
Re: Leoś by dreadlook, srebrny TS :)
Jakie odczucia po montażu rozpórki , warta swojej ceny ? Zastanawiam się nad kupnem dlatego pytam
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front