Passat B5.5 by aik01 :) DarkSide :) str.10
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Passat B5.5 by aik01 :) nowe zdjęcia na sezon 2014 :)
jakiś czas temu założyłem na auto dokładkę zderzaka prawy otwór pod wydech został zaspawany, wymaga jeszcze małej korekty kosmetycznej ale wg mnie wyszło ładnie
co by nie było pustej dziury w dokładce pod końcówkę został już zamówiony pewien fant ale o tym później
co by nie było pustej dziury w dokładce pod końcówkę został już zamówiony pewien fant ale o tym później
mówicie mi po prostu Paweł
było MK3, jest B5.5
viewtopic.php?f=91&t=509440" onclick="window.open(this.href);return false;
było MK3, jest B5.5
Passat B5.5 by aik01 :) dokładka już na dupce :)
spoko wyszło ale szkoda rarytasu trochę mimo wszystkoaik01 pisze:prawy otwór pod wydech został zaspawany, wymaga jeszcze małej korekty kosmetycznej ale wg mnie wyszło ładnie
skoro miałem już takową to wolałem przerobić niż szukać ori pod parktronic z jednym wycięciem na końcówkę wydechu, ponoć wychodziły takie, ja surowiec już miałem, a do W8 można kupic w aso i to nie za aż takie wielkie pieniądze tak czy inaczej dla mnie to było najlepsze rozwiązanie. prowadzenie wydechu na drugą stronę nie przyniosłoby ładnego efektu, szczególnie po odpaleniu auta, kiedy to dym wydobywałby się na przemian, najpierw z jednej potem z drugiej strony także zmieniłem nieco koncepcję ale myślę że nie będę żałował
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
wg mnie wyszło elegancko tym fantem pewnie są końcówki wydechu
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
adrian466, dzięki
kepasa, dokładniej rzecz biorąc tłumik końcowy z audi A6 C5 efekt pokażę po montażu, który mam nadzieje już niedługo
kepasa, dokładniej rzecz biorąc tłumik końcowy z audi A6 C5 efekt pokażę po montażu, który mam nadzieje już niedługo
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
tam są końcówki 2x60mm?
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
Czemu się nie chwali nowym fantem! Proszę o fotki dla społeczeństwa!
kepasa, końcówki są 67/70mm (wew/zew)
cult84, czekałem aż wszystko będzie na miejscu
tu parę fotek jak to wszystko wygląda
sam tłumik został odmalowany i wypolerowany, wieszaki przerobione żeby dopasować tłumik do dokładki, dodatkowo wyleciał środkowy tłumik a w jego miejsce przyszła rureczka auto zostało wypolerowane i wywoskowane oraz dołożona została tablica w rozmiarach US ostatnie zdjęcia ze spotu w Chojnicach ja osobiście z końcowego efektu jestem bardzo zadowolony
cult84, czekałem aż wszystko będzie na miejscu
tu parę fotek jak to wszystko wygląda
sam tłumik został odmalowany i wypolerowany, wieszaki przerobione żeby dopasować tłumik do dokładki, dodatkowo wyleciał środkowy tłumik a w jego miejsce przyszła rureczka auto zostało wypolerowane i wywoskowane oraz dołożona została tablica w rozmiarach US ostatnie zdjęcia ze spotu w Chojnicach ja osobiście z końcowego efektu jestem bardzo zadowolony
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
Passat B5.5 by aik01 :) tłumik i dokładka już są :)
oryginalnie są asymetryczne
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
Wycieraczka tył chyba nie pasuje teraz do dupeczki a co do spotu to do chojnic mam 40 km ;/ nie wiedziałem, że coś tam się dzieje
aik01, o, nie wiedziałem nawet:) tak, czy siak, średniawka;p