Passat WIDMO B3 VR6 Dorotki i Mój
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Zakup filtru oleju Bosch oraz olej 5W/30
W niedzielę wymiana
W niedzielę wymiana
Ostatnio zmieniony ndz mar 23, 2014 20:37 przez SP3OW, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ma gadane
- Auto: Polo 6N
- Silnik: AQN
Kolor i wersja nadwoziowa taka jak moja tylko że silniczek o wiele lepszy
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dziś wymieniłem przekażnik od komfortu,wypalony styk .Wymiana polegała na wylutowaniu starego izamontowanie zamiennika (szuflada była pomocna) mały mod i elektryczne szyby działają już normalnie.Przekaznik to koszt 2.39PLN cały moduł około 50 Wymontowałem go z obudowy plastykowej i za 10minut miałem już go w odpowiednim miejscu po poprzedniku
- diabel199432
- Nowicjusz
- Kontakt:
SQ kiedy ten kompresor wpadnie pod maskę??? Pakuj, pakuj, bo się zastanawiam czy do mego nie włożyć
Ale mógłbyś, albo Dorka skoro nim jeździ, zrobić jakieś fotki nowe
Ale mógłbyś, albo Dorka skoro nim jeździ, zrobić jakieś fotki nowe
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Tak to wygląda w chwili obecnej po modzie
Co do kompresora to: wszystko wstrzymane z powodu BMW trochę się nazbierało ostatnio roboty .Ogarniam powoli VW i BMW ,w VW zawieszenie duperele a BMW układ paliwowy oraz pożeranie prądu.
Co do kompresora to: wszystko wstrzymane z powodu BMW trochę się nazbierało ostatnio roboty .Ogarniam powoli VW i BMW ,w VW zawieszenie duperele a BMW układ paliwowy oraz pożeranie prądu.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
W sobotę byliśmy z Dorcią po fotele skórzane oraz resztę gadzetów
Większość zamontowana (do poprawek wizualnych) ,ale oko cieszy
Foteczki zapodam niebawem co się zmieniło w "aucie widmo" jak to stwierdzono na forum VW http://passatb4.pl/forum/ oraz skasowano nam temat z tym autem.
Większość zamontowana (do poprawek wizualnych) ,ale oko cieszy
Foteczki zapodam niebawem co się zmieniło w "aucie widmo" jak to stwierdzono na forum VW http://passatb4.pl/forum/ oraz skasowano nam temat z tym autem.
Re: Passat WIDMO B3 VR6 Dorotki i Mój
Dziwisz się? Kto normalny zakłada temat z autem mimo,że go jeszcze nie kupiłSQ3GJN pisze:Foteczki zapodam niebawem co się zmieniło w "aucie widmo" jak to stwierdzono na forum VW http://passatb4.pl/forum/ oraz skasowano nam temat z tym autem.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Karaś ,czy ty jesteś normalny ze wprowadzasz tu OT w temacie " Passat WIDMO B3 VR6 Dorotki i Mój "Kupiłem auto razem z Dorcią ,tylko nie mieliśmy go na miejscu.Musieliśmy po niego jechać i tyle a ty zawracasz kijem Wisłę aby było co pisać .Nie wnosisz do naszego tematu nic ciekawego szkoda.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Przyjdzie i na to też pora z czasem "Szanowny koleszko" .
Najpierw musimy ogarnąć wnętrze.
Najpierw musimy ogarnąć wnętrze.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dziś przyszła kolej na wymianę klocków hamulcowych z przodu.Stare okolo 3mm poszły do kosza ,nowe założone i rzecz jasna Pomagała mi jak zawsze wspaniała Dorka ( XYL ).
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dokładnie w sobotę zmieniłem kolektor ssący a dokładnie wszedł pod maskę 2.9l wraz z przepustnicą.
Sporo zmian z tym związane było iż nie pasują przewody gumowe od silniczka krokowego (czeba się nieżle napracowac ,a dokladnie zakupic dodatkowy wezyk na docięcie).Przepustnica nie ogarnia wiązki elektrycznej (gadanie ze pasuje nalezy wlozyc pod poduszkę) trzeba użyc potencjometru ze starej i zmodzic tą z 2.9 (bede modzil w weekend) aby gadał silnik jak należy.Spalanie w obecjej opcji w normie nic nie mowi ze wieksze (komputer).Auto o wiele sie lepiej zbiera z nizszych obrotów niz zawsze (test na 3 oraz 5 biegu ,podjazd pod stromą górkę na 1 biegu bez dokladania pedału gazu wyszedł na + ) wiec jest lepiej niz orii .Bardziej agresywnie reaguje na gaz .
Sporo zmian z tym związane było iż nie pasują przewody gumowe od silniczka krokowego (czeba się nieżle napracowac ,a dokladnie zakupic dodatkowy wezyk na docięcie).Przepustnica nie ogarnia wiązki elektrycznej (gadanie ze pasuje nalezy wlozyc pod poduszkę) trzeba użyc potencjometru ze starej i zmodzic tą z 2.9 (bede modzil w weekend) aby gadał silnik jak należy.Spalanie w obecjej opcji w normie nic nie mowi ze wieksze (komputer).Auto o wiele sie lepiej zbiera z nizszych obrotów niz zawsze (test na 3 oraz 5 biegu ,podjazd pod stromą górkę na 1 biegu bez dokladania pedału gazu wyszedł na + ) wiec jest lepiej niz orii .Bardziej agresywnie reaguje na gaz .
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pn sty 05, 2015 18:49 przez SP3OW, łącznie zmieniany 1 raz.