Passat B5.5 by aik01 :) DarkSide :) str.10
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Passat B5.5 by aik01 :)
z dokładki może się uda coś wycisnąć, czas pokaże a hamulce wejdą 312mm
mówicie mi po prostu Paweł
było MK3, jest B5.5
viewtopic.php?f=91&t=509440" onclick="window.open(this.href);return false;
było MK3, jest B5.5
342mm z W8 nie jest mi potrzebne tarcze i klocki i tak mam u siebie do wymiany to postanowiłem zapodać coś bardziej wydajniejszego różnica będzie napewno w porównaniu do starych i zużytych tarcz które mam teraz
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
fajny passek dobre mody będzie nieźle na sezon 312mm da radę nie ma co większych zakładać
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
Passat B5.5 by aik01 :) zbiórka gratów na sezon 2014 :)
kepasa, dzięki bardzo za opinię staram się go przygotować do sezonu na ile mogę ale niestety jak w większości przypadków ograniczają mnie fundusze
tak czy siak coś tam się dzieje
felgi zostały wyciągnięte z ciepłego przykrycia, zostały wyważone i wymyte:
a przez ostatnie 2 dni auto stało w takiej pozycji
wziąłem się w końcu za wymianę hamulców z przodu dopiero teraz bo musiałem to połączyć z wymiana kół na letnie, najzwyczajniej w świecie tarcze 312mm nie wejdą pod felgę 15" którą miałem na zimę
komponenty TRW
przy okazji zawieszenie poszło w dół o 35mm w stosunku do "wersji zima" i na dzień dzisiejszy wyszedł taki spass
postaram się niedługo o lepszą sesję, nie taka z telefonu stacjonarnego
w kolejce czekają jeszcze dystanse na dupkę i dokładka zderzaka która będzie poddana lekkiej modyfikacji reszta szczegółów niedługo
EDIT 31.03.2014
wpadły w końcu dystanse na tył, 10mm ze zmianą centry- za 57.1 na 66.5 pod merca dzięki czemu mogę pozbyć się kapsli centrujących tak się to zpasowało
tak czy siak coś tam się dzieje
felgi zostały wyciągnięte z ciepłego przykrycia, zostały wyważone i wymyte:
a przez ostatnie 2 dni auto stało w takiej pozycji
wziąłem się w końcu za wymianę hamulców z przodu dopiero teraz bo musiałem to połączyć z wymiana kół na letnie, najzwyczajniej w świecie tarcze 312mm nie wejdą pod felgę 15" którą miałem na zimę
komponenty TRW
przy okazji zawieszenie poszło w dół o 35mm w stosunku do "wersji zima" i na dzień dzisiejszy wyszedł taki spass
postaram się niedługo o lepszą sesję, nie taka z telefonu stacjonarnego
w kolejce czekają jeszcze dystanse na dupkę i dokładka zderzaka która będzie poddana lekkiej modyfikacji reszta szczegółów niedługo
EDIT 31.03.2014
wpadły w końcu dystanse na tył, 10mm ze zmianą centry- za 57.1 na 66.5 pod merca dzięki czemu mogę pozbyć się kapsli centrujących tak się to zpasowało
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
Widzę działasz ostro! Ja zostałem daleko w tyle! Heble zacne przy tej mocy się przydadzą na pewno Kiedy na kreskę się ustawiamy!
- matt_scorpion
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Passat B5.5 by aik01 :)
Jeszcze tydzień i też się piszę na tą kreskę Tym bardziej, że pod nosem fajny kawałek prostejcult84 pisze:Widzę działasz ostro! Ja zostałem daleko w tyle! Heble zacne przy tej mocy się przydadzą na pewno Kiedy na kreskę się ustawiamy!
Moje Daily viewtopic.php?f=89&t=437616
Re: Passat B5.5 by aik01 :)
No to ustawka ! Pogonie te wasze kopciuchy!matt_scorpion pisze:Jeszcze tydzień i też się piszę na tą kreskę Tym bardziej, że pod nosem fajny kawałek prostejcult84 pisze:Widzę działasz ostro! Ja zostałem daleko w tyle! Heble zacne przy tej mocy się przydadzą na pewno Kiedy na kreskę się ustawiamy!
cult84, w kopciuchach drzemie wielka moc moment robi robote ustawimy się na dniach, zobaczymy co kto potrafi
miskieusz, przejście robi wielką różnicę, bez porównania, tym bardziej ze to nowy zestaw i system zalany nowym płynem więc od razu lepiej się hamuje, nie mam obaw o to czy po mocniejszym butowaniu hamulce mi się nie zagotują na dohamowywaniu do świateł
miskieusz, przejście robi wielką różnicę, bez porównania, tym bardziej ze to nowy zestaw i system zalany nowym płynem więc od razu lepiej się hamuje, nie mam obaw o to czy po mocniejszym butowaniu hamulce mi się nie zagotują na dohamowywaniu do świateł
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
Passat B5.5 by aik01 :) nowe zdjęcia na sezon 2014 :)
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
- matt_scorpion
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Odp: Passat B5.5 by aik01 :) nowe zdjęcia na sezon 2014
Na pewno:) dzisiaj mi śmignął live na matarni i jest na prawdę godnie8-)
Moje Daily viewtopic.php?f=89&t=437616