Passat B5.5 by aik01 :) DarkSide :) str.10
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Passat B5.5 by aik01 :)
jako że zimą nie ma co grzebać przy aucie, to chociaż pozbieram graty parę dni temu przyjechała do mnie dokładeczka zderzaka tylnego od W8 nojka funkiel, oryginał
teraz trzeba będzie zacząć modzić układ wydechowy w układzie hamulcowym też zajdą małe zmiany co by auto stawało dęba
teraz trzeba będzie zacząć modzić układ wydechowy w układzie hamulcowym też zajdą małe zmiany co by auto stawało dęba
mówicie mi po prostu Paweł
było MK3, jest B5.5
viewtopic.php?f=91&t=509440" onclick="window.open(this.href);return false;
było MK3, jest B5.5
no to teraz tylko wydech i dupka jak ta lala
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
tochu, wydech będzie za jakiś czas robiony ale co i jak to zdradzę dopiero po montarzu dziś póki co przyjechał mały fancik
trafił się cupholder w carbonie więc nie było się nad czym zastanawiać tylko brać hehe zaczynam doposażać wnętrze jutro foty po montażu:)
na dniach zrobię też mały mod oświetlenia dupki, zobaczymy co z tego wyjdzie
trafił się cupholder w carbonie więc nie było się nad czym zastanawiać tylko brać hehe zaczynam doposażać wnętrze jutro foty po montażu:)
na dniach zrobię też mały mod oświetlenia dupki, zobaczymy co z tego wyjdzie
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
montaż cupholdera zakończona było:
jest :
mała rzecz a cieszy i na pewno nie raz się przyda wczoraj też zakończyłem mały mod świateł tylnych. potrzebne mi do tego było kilka kabelków, śrubek i złączek oczkowych:P potrzebna tez dioda:
parę zdjęć z pracy
a efekt jest taki, że jako światło stop zapalają się wszystkie 4 żarówki w lampie a nie standardowo jedna, czyli połówka jednego górnego kółka lampy, jak dla mnie efekt fajny dioda była potrzeba do zrobienia przejścia do żarówki od przeciwmgielnego światła, żeby prąd płynął tylko w jednym kierunku mały filmik z prezentacją(z góry przepraszam za jego jakość, wiecie, kalkulator i te sprawy ) :
" onclick="window.open(this.href);return false;
jest :
mała rzecz a cieszy i na pewno nie raz się przyda wczoraj też zakończyłem mały mod świateł tylnych. potrzebne mi do tego było kilka kabelków, śrubek i złączek oczkowych:P potrzebna tez dioda:
parę zdjęć z pracy
a efekt jest taki, że jako światło stop zapalają się wszystkie 4 żarówki w lampie a nie standardowo jedna, czyli połówka jednego górnego kółka lampy, jak dla mnie efekt fajny dioda była potrzeba do zrobienia przejścia do żarówki od przeciwmgielnego światła, żeby prąd płynął tylko w jednym kierunku mały filmik z prezentacją(z góry przepraszam za jego jakość, wiecie, kalkulator i te sprawy ) :
" onclick="window.open(this.href);return false;
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
mod fajny tylko ze taki potężny stop moze niezle dawać po oczach ja mam zrobione tylko górne całe koło i w nocy jak hamuje to stopy świecą bardziej niż przeciwmgielne:) a przy czterech efekt podwójny:) tak czy siak mod na plus
Nie jest tak zle, pozza tym nie stopujesz caly czas patent jest taki ze w kazdej chwili mozna dowolnie odlaczac
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
Przyszedł w końcu czas na małe dłubanie pod maską z racji nowego sezonu, więc Passek zawitał do Tune-up'u
autko dostało małego wirusa, a oto wyniki:
program "lajtowy" bo taki chciałem poki co, ale i tak jest mega różnica
ogólnie planów jest mega duzo, części się zbierają, brakuje jednak jeszcze trochę $$$ żeby to wszystko pociągnąć do końca, musze ogarnąć wydech, skończyć kompletować wieksze heble, założyć dokładkę, dystanse do kół też już czekają teraz tylko to ogarnąć i będzie dobrze
autko dostało małego wirusa, a oto wyniki:
program "lajtowy" bo taki chciałem poki co, ale i tak jest mega różnica
ogólnie planów jest mega duzo, części się zbierają, brakuje jednak jeszcze trochę $$$ żeby to wszystko pociągnąć do końca, musze ogarnąć wydech, skończyć kompletować wieksze heble, założyć dokładkę, dystanse do kół też już czekają teraz tylko to ogarnąć i będzie dobrze
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
WaC1a92, dzięki
miskieusz, tak, autko ładnie się odpycha, jest dużo elastyczniejsze i fajnie się jeździ dla mnie na trasy będzie idealnie a dokładka wpadnie jak znajdę kogoś ogarniętego kto mi wyprowadzi wydech na drugą stronę, bo poki co nikt "nie ma czasu"
miskieusz, tak, autko ładnie się odpycha, jest dużo elastyczniejsze i fajnie się jeździ dla mnie na trasy będzie idealnie a dokładka wpadnie jak znajdę kogoś ogarniętego kto mi wyprowadzi wydech na drugą stronę, bo poki co nikt "nie ma czasu"
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
temat dokładki zostaje chwilowo zawieszony po konsultacjach z tłumikarzami.. albo wymyślę na inny patent z dokładką (mała rzeźba) albo ją pogonię dalej pomysły są, gorzej bywa czasem z realizacją, a nie chce rozwiązań półśrodkowych poki co czeka mnie wymiana hamulców na przedzie na big size
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5