[Polo 6n]BBS RT/ Zbrojenie by AarturR
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Vw Polo 6n Open Air+ Phaeton Winterfelgen
bbs, nie rozumiem tej minki na końcu . To jakiś sarkazm?
Co myślicie o obrysówkach w zderzaku w Polo?
Co myślicie o obrysówkach w zderzaku w Polo?
Vw Polo 6n Open Air+ Phaeton Winterfelgen
Dziś przyszła kolejna paczka a mianowicie Nankangi sztuk 4 w rozmiarze 165/40/16 .
Vw Polo 6n Open Air OEM+ ciągle nowe foto
Felgi dziś przymierzone, po pierwsze trzeba je stoczyć do 138mm, po drugie z przodu juz jest 25mm i jest zadowalająco także na tył na pewno będzie musiał być większy dystans, po trzecie w dwóch trzeba roztoczyć otwór bo osadzenie na bębnie jest za długie i dystans "nie wskakuje".
Foto jak wygląda przód, nie chciało mi się kręcić gwintem więc jak dojdzie do tego opona i gwint pójdzie niżej będzie idealnie moim zdaniem .
Foto jak wygląda przód, nie chciało mi się kręcić gwintem więc jak dojdzie do tego opona i gwint pójdzie niżej będzie idealnie moim zdaniem .
Vw Polo 6n Open Air OEM+
już chyba najwyższa pora żeby wstawić foty w letnim setupie
Moja Red Corrida
Było:
Opel Astra II Sportive 2.0 16V 136km 1998r.
Skoda Fabia I Classic 1.4 8V 68km 2001r.
Jest:
Skoda Fabia IIfl Ambition 1.4 16V 86km 2012r.
FabiaClub.pl
Było:
Opel Astra II Sportive 2.0 16V 136km 1998r.
Skoda Fabia I Classic 1.4 8V 68km 2001r.
Jest:
Skoda Fabia IIfl Ambition 1.4 16V 86km 2012r.
FabiaClub.pl
Vw Polo 6n Open Air OEM+
zecke, Felgi wróciły z proszku wczoraj, jutro muszę wymienić łożysko, i jak bedzie chwila czasu to naciagam opony i spasowanie pozostaje tylko .
Vw Polo 6n Open Air OEM+
17 marca auto idzie do lakiernika, cały lewy bok plus przedni zderzak do malowania i zaślepienie miejsca na tablicę.
Vw Polo 6n Open Air OEM+
i co? naciągnięte opony?: p
co do obrysówek w zderzaku to bardziej mi się widzą w kierunkach. też gdybym miał kierunki obok lamp to bym miał tak jak ty ^^
co do obrysówek w zderzaku to bardziej mi się widzą w kierunkach. też gdybym miał kierunki obok lamp to bym miał tak jak ty ^^