Vw Passat b5 by Matelo kupno i ratowanie skóry...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Vw Passat b5 by Matelo
Sprężyny koloru czerwonego, progresywne. Amorki zostały nie zmienione. Niestety nie znam firmy bo kupowałem używane.
Vw Passat b5 by Matelo
Żeby nie było że nic się nie dzieje... kupiona została skóra od passata kombi po okazyjnej cenie... a że lubię takie sytuacje, wiec skóra została w paru miejscach zszyta (fotel kierowcy), zaszpachlowana specjalną szpachlą do skóry i pomalowana także specjalną farbą aktualnie już jest w aucie... trochę przeróbek z tylną kanapą i tylnymi boczkami się nie obyło ale muszę przyznać że wygląda kozacko...
a tu po malowaniu
zdjęcia wyżej ukazują jeszcze nie skończone fotele także kolor można powiedzieć, że wcale nie różni....
myślę że będzie wam się podobać
a tu po malowaniu
zdjęcia wyżej ukazują jeszcze nie skończone fotele także kolor można powiedzieć, że wcale nie różni....
myślę że będzie wam się podobać
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
fajny pasek.Widać ,że dobrze działasz ale ta okleina chlapacze jak Ci się podobają to ok ale trochę straci na wyglądzie. Wrzucisz koło i będzie rewelka
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
Matelo pisze:okleina już wyleciała
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakich preparatów użyłeś do skóry i jak to się sprawdza ?