Passat B5.5 by aik01 :) DarkSide :) str.10
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Passat B5.5 by aik01 :)
felga i gwint robi robote fajne fotki ( robione chyba na "opuszczonej" stacji w okolicy nowego dworu gdanskiego? )
~A~r~O~, dokładnie, foty robione w Dworku koło NDG
autko powoli przygotowywane do zimy, zimowe buty, gwint w górę i te sprawy.. uporałem się też usterkę towarzyszącą mi od sierpnia, a mianowicie drgania przenoszące się na karoserię. po wydaniu niepotrzebnych pieniędzy na rzekomo walnięte wtryski udałem się do tune-up i chłopaki zdiagnozowali przegub wewnętrzny, wymieniłem i jak ręką odjął aż chce się jeździć poczynam plany na następny sezon, wiele nie zdradzę żeby był jakiś element zaskoczenia ale tu zapodam małą zapowiedź:
co myślicie o zdesiu a'la US?
autko powoli przygotowywane do zimy, zimowe buty, gwint w górę i te sprawy.. uporałem się też usterkę towarzyszącą mi od sierpnia, a mianowicie drgania przenoszące się na karoserię. po wydaniu niepotrzebnych pieniędzy na rzekomo walnięte wtryski udałem się do tune-up i chłopaki zdiagnozowali przegub wewnętrzny, wymieniłem i jak ręką odjął aż chce się jeździć poczynam plany na następny sezon, wiele nie zdradzę żeby był jakiś element zaskoczenia ale tu zapodam małą zapowiedź:
co myślicie o zdesiu a'la US?
Ostatnio zmieniony ndz mar 30, 2014 21:40 przez aik01, łącznie zmieniany 1 raz.
mówicie mi po prostu Paweł
było MK3, jest B5.5
viewtopic.php?f=91&t=509440" onclick="window.open(this.href);return false;
było MK3, jest B5.5
kolor najlepszy wg mnie do tego samochodu
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
jw. jedyny sluszny kolor a zderzak a'la US calkeim ciekawie wyglada, przywodzi troche na mysl passata B6 z tak plynnie opadajacymi liniami przetloczen maski.
zastanawiam się też nad malowaniem listew w kolor nadwozia choć tu akurat nie jestem zbyt przekonany co myślicie?
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
Ja o tym samym myślałem ale powiem ci że bardziej mi się czarne podobają do tego koloru jedyne co chce pomalować to cały grill ori na czarno
z przodu podobny do pewnego passata z grudziądza
fajnie się prezentuje
fajnie się prezentuje
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
- matt_scorpion
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Passat B5.5 by aik01 :)
Myślę że zakup drugiego kpl listewek i malowanie to nie będzie za duży koszt, można spróbować A jak boczne listwy są w kolorze to może ze sobą zagraaik01 pisze:zastanawiam się też nad malowaniem listew w kolor nadwozia choć tu akurat nie jestem zbyt przekonany co myślicie?
Moje Daily viewtopic.php?f=89&t=437616
matt_scorpion, u mnie są wszystkie listwy czarne także albo wszystkie w kolor albo zostają czarne fajny byłby pakiet chrom ale to drogi interes a "tesco chrom tuning" mnie nie interesuje
było MK3, jest B5.5
było MK3, jest B5.5
- matt_scorpion
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Passat B5.5 by aik01 :)
na ostatnim zdjęciu wyglądają jakby były w kolorze. W takim razie mam podobne zdanie albo wszystko albo nicaik01 pisze:matt_scorpion, u mnie są wszystkie listwy czarne
Moje Daily viewtopic.php?f=89&t=437616