Volkswagen Polo 6N z 1996 r, zabawa zaczęła się 6 lat temu, obecnie jest Bora a polówką śmiga żona
silnik 1.4 AEX
moc 60 KM
kolor granat LN5Y
liczba drzwi 3D
Wyposażenie
elektryczne szyby
klimatyzacja
wspomaganie kierownicy
centralny zamek
immobilizer
kieszenie na głośniki w drzwiach
regulowana kierownica
dzielona tylna kanapa
Oto zdjęcia z początku 2006 r
Pierwsze tjuny :
lampy Sonar + ksenon 6000 K
alu 15 Titan
gwint
Później był dzwon
Jak to mówią dzwon podstawa tuningu, więc doszły :
szerokie zderzaki
maska po lifcie
soczewki FK
tylne lampiony z 6n2
kit WEITEC 60/40
Następnie doszły felgi MiM ala porsche
lampy IN PRO
grill bez znaczka
klubowa wlepa
Z jesienią nadeszły małe zmiany, maszyna wzbogacona o nową kierę, halogeny, kluczyk scyzoryk no i alu na zimówki trafiły się w dobrej cenie
Zima 2009 znowu wskakuje gwint, oryginalny grill, stalówki z 6n2, kołpaki :
Wiosna 2010 dochodzą fotele z 6n2
Listwy drzwiowe z 6n2
Słupki pod głośniki
Doszło jeszcze kilka nowych fantów :
dokładka z 6n2 gti
gałka + mieszek z skody Octavi
klamki wewnętrzne w chromie
dźwignia ręcznego, tylna wycieraczka z Seata cordoby
Sezon letni 2010
Wersja ślubna
Jesień 2010 koła zostają sprzedane w ich miejsce wskoczyły felgi Starlite na oponie 185/55 :
Polo śmiga na czarnej stali :
Zima 2010/2011
dochodzą boczki z CC
całe kompletne wnętrze z wersji poliftowej
Zima 2011 Kompletna deska poliftowa, wraz z nowym licznikiem, konsolą itd....
Obecnie auto jeździ na alu z paska b3
vw polo 6N
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
vw polo 6N
BORA VARIANT viewtopic.php?f=89&t=489987" onclick="window.open(this.href);return false;
MK IV viewtopic.php?f=89&t=561710" onclick="window.open(this.href);return false;
MK IV viewtopic.php?f=89&t=561710" onclick="window.open(this.href);return false;
vw polo 6N
zrobiles ze zwyklej poloweczki naprawde ciekawa maszyne
"Jeśli pewnego dnia prędkość mnie zabije, nie płaczcie, ponieważ umarłem z uśmiechem na ustach." Paul Walker
Moja Golfina --->>> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 0#p6368610" onclick="window.open(this.href);return false;
Moja Golfina --->>> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 0#p6368610" onclick="window.open(this.href);return false;
vw polo 6N
DawidJG pisze:zrobiles ze zwyklej poloweczki naprawde ciekawa maszyne
Projekt jest w sumie już zakończony polo w ciągłej eksploatacji w przyszłym roku będzie wymiana na 6n2
BORA VARIANT viewtopic.php?f=89&t=489987" onclick="window.open(this.href);return false;
vw polo 6N
witam kolego mam takie pytanie kupiłem polo z 96 chce zmienić zderzaki na podobne jak masz ty.Czy przy wymianie byla jakaś przeróbka czy podchodzą bez przerobienia pozdrawiam