Witam wszystkich mam na imię Mateusz, mieszkam w Ksawerowie. Mam 23 lata.... Z powodu że jestem fanatykiem motoryzacji pragnę się pochwalić moim lupkiem Silnik jaki posiada to 1.4 16v. Przebieg 187 300 tyś. Rocznik 1999, ale w vin 2000 czyli zapewne końcówka roku. Auto nabyłem w listopadzie. Dodam iż lupo było sprawdzane przy kupnie miernikiem grubości lakieru i jestem miło zaskoczony...
Wyposażenie
- ABS
-Elektryczne szyby
-Centralny zamek
-Regulacja fotela kierowcy i pasażera
-Przyciemnione szyby
-Gałka zmiany biegów ABT
-Alarm
-Uchylane tylne szyby
-Wspomaganie
-Domykanie szyb
-Alarm
-Wspomaganie
i chyba to wszystko
Fotki z dnia zakupu:
a tak wygląda mniej więcej dziś
Kiedyś przeglądając zdjęcia aut, rzuciło mi się w oczy pewien egzemplarz który był na forum i który bardzo mi się spodobał wiec postanowiłem że kiedyś też będę mieć podobną furkę no i się spełniło...
zdjęcia aktualne mojego luposza
Fotele już poprawiłem także już wygląda wręcz idealnie dodam że to są pokrowce szyte na miarę ale efekt zarąbisty....
a tu ostatnie mody...
lupek obecnie ma kierunkowskazy pomarańczowe, no i zbieram na sprężyny obniżające Pozdrawiam was
Matelo Vw lupo 1.4 16v
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Matelo Vw lupo 1.4 16v
lupek fajny, środek mi się podoba, ładnie się kontrastuje z kolorkiem nadwozia
Matelo Vw lupo 1.4 16v
Wciąż czekam na paczkę ze sprężynami...
Lupek jeszcze na zimówkach. Straszne błoto na mojej ulicy zresztą sami zobaczcie po oponach ;P
a to ja
Lupek jeszcze na zimówkach. Straszne błoto na mojej ulicy zresztą sami zobaczcie po oponach ;P
a to ja