Passat B3 "Biały Miś" 1.6 TD Skóry grzane USA
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- matthew152
- Miota mną jak szatan!!
Kupiony 15 listopada pierwszy własny VW, długo się nim nie pocieszyłem, klika dni później skosiłem sarnę:/ poszedł reflektor belka przesunęła się w lewo na łapach, pas przedni się wyprostował gril i zderzak popękał ale został na miejscu.
Doprowadziłem śniezynke do porządku, okleiłem grill w stickerbomba żeby zamaskować pęknięcia poklejone. Olej zmieniony i tyle, a teraz od początku:
Limuzyna
rok: 1990
silnik: 1.6 TDic SB
kolor: Alpinweiss L90E
Wyposażenie:
-Centralny zamek
-Wspomaganie kierownicy
-Obrotomierz,
-Klimatyzacja( częściowo zdemontowana)
-Alufelgi
-szyba z filtrem
-starter na krótko z przycisku
- Wnętrze w czarnej skórze, przód grzany tylna kanapa przesuwana
- Ori obrysy w kierunkach USA
- Blenda USA
-programowanie wycieraczek
-lampki nad pasażerami
-halogeny
Plany:
-Usprawnienie Klimatyzacji
- El. szyby i lusterka
- lampy z tyłu z wersji Arriva
- łatanie progów
- Malowanie może lub zmiana koloru na coś kultowego( Złoty, łososiowy, bezowy)
- smoked front z halogenami
- Kierownica gałka i ręczny w skórze
- Podłokietnik porządny
- ABS i heble większe
- jakieś koło i gleba
Doprowadziłem śniezynke do porządku, okleiłem grill w stickerbomba żeby zamaskować pęknięcia poklejone. Olej zmieniony i tyle, a teraz od początku:
Limuzyna
rok: 1990
silnik: 1.6 TDic SB
kolor: Alpinweiss L90E
Wyposażenie:
-Centralny zamek
-Wspomaganie kierownicy
-Obrotomierz,
-Klimatyzacja( częściowo zdemontowana)
-Alufelgi
-szyba z filtrem
-starter na krótko z przycisku
- Wnętrze w czarnej skórze, przód grzany tylna kanapa przesuwana
- Ori obrysy w kierunkach USA
- Blenda USA
-programowanie wycieraczek
-lampki nad pasażerami
-halogeny
Plany:
-Usprawnienie Klimatyzacji
- El. szyby i lusterka
- lampy z tyłu z wersji Arriva
- łatanie progów
- Malowanie może lub zmiana koloru na coś kultowego( Złoty, łososiowy, bezowy)
- smoked front z halogenami
- Kierownica gałka i ręczny w skórze
- Podłokietnik porządny
- ABS i heble większe
- jakieś koło i gleba
Ostatnio zmieniony czw lut 14, 2013 22:25 przez matthew152, łącznie zmieniany 2 razy.
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
Passat B3 "Biały Miś" 1.6 TD
Zostaw go w bieli tylko listwy na drzwiach pomaluj w kolor a i dokup lotkę na tylną klapę. Moim zdaniem z nią B3 wygląda o wiele lepiej.
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Zanim cokolwiek w niego wpakowałeś to weź to sprzedaj i poszukaj innego czegoś sensownego co zadowoli ciebie wyposażeniem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
- matthew152
- Miota mną jak szatan!!
Taa moze sobie Beemke kupic i szalec pod remizą?? nie tędy droga, kupilem go i uposaze go w to co mi bedzie sie podobalo...
Lotka wiem:-D. tylko ze jest kilka rodzaji i nie wiem ktora najlepsza.
Lotka wiem:-D. tylko ze jest kilka rodzaji i nie wiem ktora najlepsza.
wreszcie jakieś b3 ze świętokrzyskiego , górę zderzaków na czarno, bo teraz jest kupa, małym kosztem możesz osiągnąć dużo lepszy wygląd . Też miałem białasa foto niżej może ci coś podpowie
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... b0819ef683" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... f3c12c0bee" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... b0819ef683" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... f3c12c0bee" onclick="window.open(this.href);return false;
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
- matthew152
- Miota mną jak szatan!!
Brałem pod uwagę tylko kombi i najlepiej VR6 ewentualnie Dwulitrowe, a kupiłem całkiem co innego, z dieslów tylko ten wydawał się możliwy. W sedanie korciła mnie ta regulowana kanapa, a tu zong... u mnie jej brak.
Zderzaki to zależy jak komu się podoba, orginalnie tak nie wychodziły, i tak i tak jest spoko, ale do wiosny tego nie ruszam.
Chcę ogarnąc pod maską trochę, bo mi z intercoolera cieknie, odma puszcza olej do filtra powietrza, łożysko na sprzęgle rzegocze, z pod pokrywy zaworów cieknie, i gdzieś skrzynia jest mokra nie wiem z czego, a poza tym trochę wypadało by go pomodzić i rozrząd zmienić.
Na wiosnę planuje wrzucić klimę, mam namiar na gościa z Przeworska który montuje w B3 i B4, wnętrze też muszę zmienić szybko, kanapa musi być dzielona.
Zderzaki to zależy jak komu się podoba, orginalnie tak nie wychodziły, i tak i tak jest spoko, ale do wiosny tego nie ruszam.
Chcę ogarnąc pod maską trochę, bo mi z intercoolera cieknie, odma puszcza olej do filtra powietrza, łożysko na sprzęgle rzegocze, z pod pokrywy zaworów cieknie, i gdzieś skrzynia jest mokra nie wiem z czego, a poza tym trochę wypadało by go pomodzić i rozrząd zmienić.
Na wiosnę planuje wrzucić klimę, mam namiar na gościa z Przeworska który montuje w B3 i B4, wnętrze też muszę zmienić szybko, kanapa musi być dzielona.
- matthew152
- Miota mną jak szatan!!
- matthew152
- Miota mną jak szatan!!
Re: Passat B3 "Biały Miś" 1.6 TD
Jak masz zaśmiecać forum takimi postami to może lepiej będzie jak pójdziesz na inne forum... tu tacy są niemile widziani:Dkonrad141 pisze:Pokazałeś klase z tym tekstem o bmw
Po co pokazujesz coś jak nie umiesz przyjąć słów krytyki lub dobrych rad. O tym że auto upie*** do zdjęć i syf w środku nie wspominając (mówie tu nawet o pierwszych fotach robionych nie wiadomo czym).
Pozdro
Tak prezentuje się Miś, jeszcze bez boczków bo brak elektryki w drzwiach ale już niedługo:)
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
ewidentnie widać że nie potrafisz przyjąć krytyki - a szkodamatthew152 pisze:Jak masz zaśmiecać forum takimi postami to może lepiej będzie jak pójdziesz na inne forum... tu tacy są niemile widziani:D
zrób coś z frontem bo wygląda tragicznie
- matthew152
- Miota mną jak szatan!!
Front jest tymczasowy, jestem w fazie szukania czegoś na stałe, dobra skończcie z tymi krytykami już bo to nie kino
- matthew152
- Miota mną jak szatan!!
No i jest już możłiwy do zaakceptowania front:p
Pozostał zderzak belka i łapy belki bo pokrzywione i nic nie pasuje do siebie... ale to z czasem
Pozostał zderzak belka i łapy belki bo pokrzywione i nic nie pasuje do siebie... ale to z czasem
- mwillusionmw
- Ma gadane
Gdy tak czytam to forum to tu każdy chciałby jeździć po każdym i próbuje udowodnić, że jest lepszy, a auta służą już jedynie do konkurencji. Forum chyba ma zrzeszać ludzi? Ktoś kto już jeździ autkiem bez klimy albo z innym zderzakiem niż trzeba lub w innym kolorze nie powinien należeć do grupy i trzeba go traktować jak głupka albo wroga? Bezsens.
Pozdro dla Bialego Misia od "ropnioka"
Pozdro dla Bialego Misia od "ropnioka"
ładny paszczurek, powodzenia w modach, na wiosne jakaś gleba i dobre koło
- ..:Krzychu:..
- Użytkownik
Z tym poprzednim frontem to była tragedia :p Teraz jest o wiele lepiej
Golf MKII Boston Cultstyle: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=509690