[B5 3B] Silver & Black ! Smoked, gwint, ciemne lampy tył !
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
B5 3B Smoked i Gwint KOLEJNE GRATY !
Damian92, czyli uważasz że tanio go kupiłeś i dlatego? No właśnie a lakier to podstawa
Zastanawiam się między mk4 i b5
Re: B5 3B Smoked i Gwint KOLEJNE GRATY !
Powiem Ci ze rowniez swego czasu mialem taki dylemat. Jedynie co jest wada passata to wielowahacz ktory na gwincie jednak jest do roboty co rok a to koszt okolo 700 zlotych najtanszy. To jego wada Dlatego moze jednak warto wybrac kompromis miedzy mk4 a paskiem czyli.. BORA! Na zawiasie golfa wiec wielowahacz odpada namDani90 pisze:Damian92, czyli uważasz że tanio go kupiłeś i dlatego? No właśnie a lakier to podstawa
Moj edition =)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485490" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485490" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
turn330,
aż tak tragicznie z nim na gwincie? a jak na seri?
znajomy ma trw i od 2 lat spokój, ost dolny banan poleciał ale to przywalił w krawężnik więc był mus.
Wada jest ale fajnie się jeździ na nim sporo lepiej wybiera nierówności szczególnie w zimę ale jest sporo miększy i bardziej mnie rzuca w zimie b5 niż moim mk3
aż tak tragicznie z nim na gwincie? a jak na seri?
znajomy ma trw i od 2 lat spokój, ost dolny banan poleciał ale to przywalił w krawężnik więc był mus.
Wada jest ale fajnie się jeździ na nim sporo lepiej wybiera nierówności szczególnie w zimę ale jest sporo miększy i bardziej mnie rzuca w zimie b5 niż moim mk3
Dani90, Przy kupnie wszystkiego nie obejrzysz dokładnie, z tył było minimalnie widać że malowany ale np tylne i przednie drzwi były w idealnym stanie
turn330, wielowahacz to jedynie na plus a nie wada, po przesiadce z mk3 czy passata b3 to tu nie czuć nic Nie trzeszczy nie stuka pięknie wybiera dziury, a co do wahaczy - uwierz, że nie sypią się wszystkie naraz i nie po roku latania na gwincie Mój na przykład nie jest mocno sztywno a wahacze poskręcane są pod gwint (żeby nie rwało gum)
U mnie miało być b5 w kombi no i jest Miało być z 1.8t albo 2.8 ale trafiło się te i jest te
turn330, wielowahacz to jedynie na plus a nie wada, po przesiadce z mk3 czy passata b3 to tu nie czuć nic Nie trzeszczy nie stuka pięknie wybiera dziury, a co do wahaczy - uwierz, że nie sypią się wszystkie naraz i nie po roku latania na gwincie Mój na przykład nie jest mocno sztywno a wahacze poskręcane są pod gwint (żeby nie rwało gum)
Dzięki ! RH AG CUPmaciej200022 pisze:fajnie passacik wyglada teraz na glebie a co to za kolo??
Szwagier po 60tys od kupna wymienił dopiero 2 czy 3 wahacze Żywotność taka sama jak gum na wahaczach czy sworzni tyle, że koszt nieco większy po ja za jeden wahacz płaciłem 130zł ale coś za cośDani90 pisze:aż tak tragicznie z nim na gwincie? a jak na seri?
U mnie miało być b5 w kombi no i jest Miało być z 1.8t albo 2.8 ale trafiło się te i jest te
Damian92, dokładnie kumpel miał wymienił wszystkie na krafta koszt całego zestawu ok 600zł i 30 tys ale jeden czy dwa wymienił już.
do tego według mnie w b5 jest tak jak byś siedział niżej niż w mk3 , bo w mk3 to jak na tronie szyber otworzyć i głowę za dach można albo ja mam takie fotele
I to jest to o co mi chodzi , wymieniłem całe zawieszenie po za amorami z przodu i golf tego nie maDamian92 pisze:Nie trzeszczy nie stuka pięknie wybiera dziury, a co do wahaczy - uwierz, że nie sypią się wszystkie naraz i nie po roku
do tego według mnie w b5 jest tak jak byś siedział niżej niż w mk3 , bo w mk3 to jak na tronie szyber otworzyć i głowę za dach można albo ja mam takie fotele
- piotrek920123
- Użytkownik
Ja mam prawie 190cm i kubły recaro i do podsufitki mi kawał brakuje.
Jeździłem z Damianem jego passkiem i na prawdę bardzo komfortowo się jeździ na tym gwincie
Jeździłem z Damianem jego passkiem i na prawdę bardzo komfortowo się jeździ na tym gwincie
o to to Recaro od kierowcy fajnie w dół schodzi, normalnie na podłodze się siedzipiotrek920123 pisze:Ja mam prawie 190cm i kubły recaro i do podsufitki mi kawał brakuje.
Znośnie wygodnie i przede wszystkim cichopiotrek920123 pisze:Jeździłem z Damianem jego passkiem i na prawdę bardzo komfortowo się jeździ na tym gwincie
Ciemne lampki na tyle
Tego tu brakowało Jeszcze znaczki i wyglad zenetrzny ogarniety?
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
goAlone, znaczki na czarno, pomalować prawy bok, koła pomalować i na auto. Jeszcze dojdzie kilka wlepek
- piotrek920123
- Użytkownik
cały malujesz czy tylko jakieś elementy?Damian92 pisze:pomalować prawy bok,
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
goAlone, oprócz przedniego błotnika
piotrek920123, zajebioszka
piotrek920123, zajebioszka
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
Fajnie lampki wyglądają raz miałem okazję widzieć takie na ciemnym Passacie
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ??
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<