[B5 3B] Silver & Black ! Smoked, gwint, ciemne lampy tył !
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
B5 3B Smoked i Gwint [srebrne kombi] !
Damian92 jush mi sie podoba Przyjdzie kolo bedzie koks
Amerykancki TDi GT by CZEsŁaW
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=380877
US_RECARO-CC_MINI 17"_VF_TDi_GT_LB5R_FALTDACH
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=380877
US_RECARO-CC_MINI 17"_VF_TDi_GT_LB5R_FALTDACH
czeslaw87, Dzięki, mam nadzieje
Dziś zamówiłem lampki na tył całe ciemne
Dziś zamówiłem lampki na tył całe ciemne
- piotrek920123
- Użytkownik
Damian92, zrób jakąś przymiarkę koła-ciekawi mnie jak na aucie bedzie się prezentować
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
goAlone, eeee, nie pomalowane bez opon i nie ustawiony gwint czyli lipa jutro może przymierzę, ale gwint z przodu pójdzie do góry 1cm bo nie równo stoi i przód trochę nisko No i muszę poprawić osłonę pod silnikiem bo mi szura non stop
rób, rób przymiarke
Coś szurać w końcu musiDamian92 pisze:No i muszę poprawić osłonę pod silnikiem bo mi szura non stop
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
Passat dziś dźwignięty z półtora centa do góry z przodu Teraz stoi równo.
Była przymiarka koła :
Oraz wpadło prawe duże lustro :
No i poprawiłem osłonę która sobie dyndała i nie było w ogóle przyczepiona z jednej strony Dość mocno styrana jest ale kilka trytek i jest prawie jak nowa
Była przymiarka koła :
Oraz wpadło prawe duże lustro :
No i poprawiłem osłonę która sobie dyndała i nie było w ogóle przyczepiona z jednej strony Dość mocno styrana jest ale kilka trytek i jest prawie jak nowa
B5 3B Smoked i Gwint KOLEJNE GRATY !
Kurde, nie podobała mi się ta felga, ale po przymiarce widze, że bedzie kocur
Mialeś plany na malowanie felgi na czarno, tak? Ja bym chyba srebrną zostawił-jedynie rant w polerke
Kiedy bedą lampy ciemne?
Mialeś plany na malowanie felgi na czarno, tak? Ja bym chyba srebrną zostawił-jedynie rant w polerke
Kiedy bedą lampy ciemne?
Lampy ciemne będą na dniach, a felgi postanowione Całe czarne Jak się nie będzie podobać to się pryśnie w inny kolor
W piątek auto idzie do lakiernika, z prawej strony schodzi płatami klar
Dani90, Ktoś źle pomalował :/ z drzwi przednich przy klamce z tylnych za klamką i przy wlewie paliwa
Dani90, cena też zrobiła swoje No niestety, zawsze wychodzą jakieś kwiatki. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Lakier lubię mieć w idealnym stanie