VW Corrado by PatricK
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
VW Corrado by PatricK
MODEL: VW Corrado 1.8 8V 1989r
SILNIK: 1.8 8V
MOC: 90 PS
MODY POD MASKA: był G60 a jest 1.8 8V
ZAWIESZENIE: seria, będzie gwintowane
UKLAD HAMULCOWY: 4x tarcze
KOLA: alu 15'' AZEV, będzie na pewno inny
NADWOZIE: seria
WNETRZE: seria
AUDIO: Radio JVC
Witam! Od niedzieli jestem szczęśliwym posiadaczem VW CORRADO 1989 r. (mój rocznik) i pojemność silnika 1.8 90KM. Wiem wiem, że mały silnik jest, ale mnie to nie zraża... Nadwozie w stanie bdb zawieszeniowo do wymiany kilka gumek w zawieszeniu i na tym koniec... Spojler wysuwa się przy 120 km/h wzwyż... Tak się prezentuje... Zdjęć bęzie więcej w weekend, gdyż będzie polerowany i dopieszczany :
SILNIK: 1.8 8V
MOC: 90 PS
MODY POD MASKA: był G60 a jest 1.8 8V
ZAWIESZENIE: seria, będzie gwintowane
UKLAD HAMULCOWY: 4x tarcze
KOLA: alu 15'' AZEV, będzie na pewno inny
NADWOZIE: seria
WNETRZE: seria
AUDIO: Radio JVC
Witam! Od niedzieli jestem szczęśliwym posiadaczem VW CORRADO 1989 r. (mój rocznik) i pojemność silnika 1.8 90KM. Wiem wiem, że mały silnik jest, ale mnie to nie zraża... Nadwozie w stanie bdb zawieszeniowo do wymiany kilka gumek w zawieszeniu i na tym koniec... Spojler wysuwa się przy 120 km/h wzwyż... Tak się prezentuje... Zdjęć bęzie więcej w weekend, gdyż będzie polerowany i dopieszczany :
Żyję biednie: ser z pleśnią, wino stare, samochód bez dachu, telefon bez klawiatury...
VW Corrado by PatricK
Powala ten lakierek... Ładnie się komponuje. Widać,że z zewnątrz zadbany egzemplarz, dbaj o niego i niech się coś dzieje w temacie
Czerwone są najszybsze FZA tel 787 323 633 gg 389570 Pozdro i szerokości
VW Corrado by PatricK
Dziś przymiarka felg, ale niestety za bardzo wystają... Nie macie kogoś kto zrobi nawiert w piaście nowego rozstawu ? a tak to wygląda... 17'' et15, 8,5'' na tym 205/40
Żyję biednie: ser z pleśnią, wino stare, samochód bez dachu, telefon bez klawiatury...
VW Corrado by PatricK
Mało pisałem... W Corrado jest już zawieszenie gwintowane, koła oz fittipaldi 16'' 4x 8J opony 195/45 (szukam 195/40), wydech przelotowy z ostatnim tłumikiem, zdjęta została brewka... oraz ostatnio zrobiliśmy sobie kilka fotek ze znajomymi:
oraz w najbliższym czasie zamierzam fotele obszyć alkantara+skóra i podsufitkę alkantarą(wszystko czarne) poza tym założyć oponki 195/40 i jeszcze go na dół...
oraz w najbliższym czasie zamierzam fotele obszyć alkantara+skóra i podsufitkę alkantarą(wszystko czarne) poza tym założyć oponki 195/40 i jeszcze go na dół...
VW Corrado by PatricK
PatrricK, no zmiana niezla.... autko niezle lezy miales szczescie ze trafiles na zadbany egzemplarz..... dbaj dalej
no i wpadnij pochwalic sie do mnie....z reguly w kazda sobote jest u mnie paru ludzi na minispociku
no i wpadnij pochwalic sie do mnie....z reguly w kazda sobote jest u mnie paru ludzi na minispociku
MOJ VW VARIANT VR6
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=428128" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=428128" onclick="window.open(this.href);return false;
VW Corrado by PatricK
Dziś zakupiłem do Corrado felgi bbs rs 16'' rozstaw 5x112 (prawdopodobnie będę robić nawiert 4x100) tył 2x 10'' a przód 1x 8''... Poszukuję jednej sztuki (więcej w dziale KUPIĘ)...
- Mateusz (GTD)
- Miero Team
- Kontakt:
VW Corrado by PatricK
Nie źle wygląda i kolor jak mój (czerwone są szybsze) Co do RSów to gdzieś ty je znalazł... moze stan nie za ciekawy ale juz wiem co bym z nimi zrobił A czy 10" na tył to nie za dużo ??
EX
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
VW Corrado by PatricK
no fakt czerwony jest szybszy, bo te moje 90 kucyków nie robi szału, ale mi to na razie starczy a co do kół to myślę, że nie za dużo zrobię nawiert tylko jeszcze nie wiem czy na corrado czy na felgach... ale na pewno wkomponuję te 10'' na tył oczywiście felgi będę szykować na przyszły sezon i dopiero jak dokupię tę jedną sztukę to je rozkręcę i przejdą kompletną renowację a oz-tki wraz z lorinserami będą wisiały w pokoju na ścianie i będą sobie czekały na jakiś kolejny projekcik
aktualnie w tych oz-tach mam 8'' szerokości et23 i dystans 3cm na tyle, a w rs-ie 10'' i et 11 także będę kombinować
aktualnie w tych oz-tach mam 8'' szerokości et23 i dystans 3cm na tyle, a w rs-ie 10'' i et 11 także będę kombinować
- Mateusz (GTD)
- Miero Team
- Kontakt:
VW Corrado by PatricK
5x112 to o ile się nie mylę Audi wiec w sumie coś by podpasywało... zwrotnice plus tarcza na przód i tarcze na tył z czopami i będzie git Może a4 ?? ale tu musi sie wypowiedzieć ktoś kto to robił
EX
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60