Obrysówki zamówione.
Teraz zamówić muszę wahacze.
Takie mam wyobrażenie o froncie (nie licząc blaszki na dole).

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
na zloty możesz liczyć, wyglądało by zacnie,phanteon pisze:(nie licząc blaszki na dole).
jedno co mi się tu bardziej widzi to to że jest ten znaczek, grill bez znaczka jest jak kiełbasa z grilla elektrycznegophanteon pisze: wyobrażenie o froncie
Jeśli będzie coś takiego + listwa w kolor + obrys to myślę, że będzie naprawdę superM4N14K pisze:dodatkowo pomyślał bym jednak o jakimś akcencie pomarańczy w przednich światłach
zgadzam sieKamel pisze:Jeśli będzie coś takiego + listwa w kolor + obrys to myślę, że będzie naprawdę super
Na forum passata pewniefalla_x pisze:gdzieś to auto już widziałem hmm
Nic nie kupowałem oprócz używanego gwintu i obrysówek.Kill3ill pisze:Szkoda, że zakupów u mnie nie ogarniałeś
brzozak2 pisze:o chrom wokol szyb tez by musial wyleciec, no i obowiazkowo wtedy ciemne swiatla.
Jak się założy wszystko to się pokombinuje - może ori grill wróci.brzozak2 pisze:phanteon, pomysl na front jest super, tak jak M4N14K pisze front bez znaczka wyglada slabo (dla mnie jak zur bez zebow), listwy obowiazkowo z polyskiem, kolory obrysowek tez super, do twojego beda pasowac.
górą ale na glebiemaciek.wroc pisze:passaty górą![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości