NIestety 15" to największy rozmiar, do tego opona balon i będzie koza jak się patrzyRudy Hiszpan' pisze:Co do tej felgi, to fajnie byłoby gdybyś dorwał ową w 17'
[Audi B3 swap 1Z] Moja czarnulka.
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- trepek
- Mały gagatek
- Kontakt:
- trepek
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: [Audi B3 swap 1Z] Moja czarnulka.
A żebyś wiedział! Niby zniesławiony Bosch a też można co nie co wykrzesać Dzisiaj sprawdzam stan oleju i po 4500km prawie pełno, kolana mi zmiękły Chyba przejdę na syntetyka._Bolec_ pisze:nie ma to jak TDI
półsyntetyk to najlepsze co można mu dac
bedziesz dłubał z mocą? jakis programik na szybko?
może chcesz kupic moja 15
bedziesz dłubał z mocą? jakis programik na szybko?
może chcesz kupic moja 15
- trepek
- Mały gagatek
- Kontakt:
Plany to mam Ale jak co to nie na Boschu tylko zrobiłbym przekładkę na Pierburga i dopiero wtedy nowe Ecu, przepływomierz i inny nastawnik.
Myślałem też aby zrobić FMIC oparty na IC z Fiata Grande Punto oraz końcówki wtrysków AFN bądź AEL.
Chociaż z drugiej strony jeżdżę bardzo dużo i chciałbym mieć spalanie na poziomie 5l a nie 5,5-6l
Myślałem też aby zrobić FMIC oparty na IC z Fiata Grande Punto oraz końcówki wtrysków AFN bądź AEL.
Chociaż z drugiej strony jeżdżę bardzo dużo i chciałbym mieć spalanie na poziomie 5l a nie 5,5-6l
pakuj 216, używki to bedą miały nalatane że hohoho.... przy 216 i dobrym program, spalanie spadnie jeśli nogą bedziesz umiejetnie przyciskał
czemu chcesz zmienić przepływkę i nastawnik? i nowe Ecu? miałeś na myśli sam program może?
czemu chcesz zmienić przepływkę i nastawnik? i nowe Ecu? miałeś na myśli sam program może?
- Rudy Hiszpan'
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: [Audi B3 swap 1Z] Moja czarnulka.
A ja mieć takie problemy i zmartwienia!trepek pisze:chciałbym mieć spalanie na poziomie 5l a nie 5,5-6l
Pół litra- litr różnicy Cię nie zbawi, a zawsze możesz depnąć przy wyprzedzaniu itd. Według mnie większa moc, to większe bezpieczeństwo przez różnorodność możliwości jej wykorzystania
Jezu, ale 5.5l spalanie.. Błagam Cię
- trepek
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wiem, że jestem Boski ale mówcie mi GrzesiekRudy Hiszpan' pisze:Jezu,
Bo mam przepływomierz Boscha, którego gorzrej się czyści w razie czego oraz nastawnik potencjometryczny, którego praktycznie wogóle się nie czyści bo się mechanicznie wycierają ścieżki No i oprogramowanie, Bosch jest tak szybki, że muszę się pilnować by nie usnąć podczas odczytów VAGiem._Bolec_ pisze:czemu chcesz zmienić przepływkę i nastawnik? i nowe Ecu? miałeś na myśli sam program może?
Bosch.